-

Nieuwste

Angela (72) blijft geld sturen naar haar 26-jarige echtgenoot uit Nigeria: ‘Ik voel me gedwongen om hem te ondersteunen’

De 72-jarige Angela Nwachukwu uit Engeland heeft onlangs aangekondigd dat ze veel geld stuurt naar haar 26-jarige Nigeriaanse echtgenoot, CJ.

Ze voelt zich verplicht om hem te ondersteunen, maar haar geluk wordt overschaduwd door de moeilijkheid om hem een visum te bezorgen.

Het begon allemaal toen Angela een berichtje op Facebook ontving van CJ, een jonge en knappe man uit Nigeria. Hoewel ze aanvankelijk sceptisch was, besloot ze zijn verzoek te accepteren en raakten ze al snel verliefd.

Na enkele maanden van communicatie vroeg CJ Angela ten huwelijk via een videocall. Ze kon haar geluk niet op en reisde direct naar Nigeria om hem te ontmoeten en te trouwen.

Het huwelijk tussen Angela en CJ wordt echter gekenmerkt door bizarre regels. Ze nemen het zekere voor het onzekere en wilden eigenlijk wachten tot de huwelijksnacht, maar konden niet van elkaar afblijven.

Angela stuurt nu regelmatig geld naar CJ, omdat hij financieel moeilijke tijden doormaakt in Nigeria. Ze voelt zich verplicht om hem te ondersteunen als haar echtgenoot.

Ondanks haar inspanningen om CJ naar Engeland te brengen, heeft Angela tot nu toe geen succes gehad bij het verkrijgen van een visum voor hem. De autoriteiten hebben twijfels over zijn intenties en vermoeden dat hij mogelijk verkeerde bedoelingen heeft.

Angela is echter vastbesloten om alles op alles te zetten en is van plan advocaten in te schakelen om haar doel te bereiken.

Angela’s situatie is verre van ideaal en haar relatie heeft veel kritiek en zorgen opgeroepen bij haar familie en bekenden. Haar zonen vonden het vreemd dat CJ plotseling verscheen en hebben zelfs onderzoek gedaan naar zijn achtergrond.

Ze waren aanvankelijk gerustgesteld, omdat ze dachten dat hij oprecht van hun moeder hield.

De financiële steun die Angela aan CJ verleent, heeft aanzienlijke financiële gevolgen voor haar. Ze heeft al £21.000 uitgegeven in haar poging om hem te helpen, maar het lijkt erop dat haar inspanningen voorlopig vruchteloos zijn.

Angela blijft echter vastberaden en is bereid nog meer te doen om CJ te ondersteunen en een visum te verkrijgen.

Hoewel Angela begrijpt dat haar beslissing en situatie voor velen onbegrijpelijk zijn, voelt ze zich gedwongen om CJ te blijven steunen.

Ze hoopt dat de autoriteiten uiteindelijk haar inspanningen zullen erkennen en hem een visum zullen verlenen, zodat ze samen een gelukkig leven kunnen leiden.

Deze ongebruikelijke relatie en de financiële implicaties ervan hebben veel reacties opgeroepen. Sommige mensen begrijpen Angela’s keuze en bewonderen haar toewijding, terwijl anderen zich zorgen maken over de mogelijke misbruik van haar goede intenties.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder