Connect with us

Nieuwste

Angela (72) blijft geld sturen naar haar 26-jarige echtgenoot uit Nigeria: ‘Ik voel me gedwongen om hem te ondersteunen’

De 72-jarige Angela Nwachukwu uit Engeland heeft onlangs aangekondigd dat ze veel geld stuurt naar haar 26-jarige Nigeriaanse echtgenoot, CJ.

Ze voelt zich verplicht om hem te ondersteunen, maar haar geluk wordt overschaduwd door de moeilijkheid om hem een visum te bezorgen.

Het begon allemaal toen Angela een berichtje op Facebook ontving van CJ, een jonge en knappe man uit Nigeria. Hoewel ze aanvankelijk sceptisch was, besloot ze zijn verzoek te accepteren en raakten ze al snel verliefd.

Na enkele maanden van communicatie vroeg CJ Angela ten huwelijk via een videocall. Ze kon haar geluk niet op en reisde direct naar Nigeria om hem te ontmoeten en te trouwen.

Het huwelijk tussen Angela en CJ wordt echter gekenmerkt door bizarre regels. Ze nemen het zekere voor het onzekere en wilden eigenlijk wachten tot de huwelijksnacht, maar konden niet van elkaar afblijven.

Angela stuurt nu regelmatig geld naar CJ, omdat hij financieel moeilijke tijden doormaakt in Nigeria. Ze voelt zich verplicht om hem te ondersteunen als haar echtgenoot.

Ondanks haar inspanningen om CJ naar Engeland te brengen, heeft Angela tot nu toe geen succes gehad bij het verkrijgen van een visum voor hem. De autoriteiten hebben twijfels over zijn intenties en vermoeden dat hij mogelijk verkeerde bedoelingen heeft.

Angela is echter vastbesloten om alles op alles te zetten en is van plan advocaten in te schakelen om haar doel te bereiken.

Angela’s situatie is verre van ideaal en haar relatie heeft veel kritiek en zorgen opgeroepen bij haar familie en bekenden. Haar zonen vonden het vreemd dat CJ plotseling verscheen en hebben zelfs onderzoek gedaan naar zijn achtergrond.

Ze waren aanvankelijk gerustgesteld, omdat ze dachten dat hij oprecht van hun moeder hield.

De financiële steun die Angela aan CJ verleent, heeft aanzienlijke financiële gevolgen voor haar. Ze heeft al £21.000 uitgegeven in haar poging om hem te helpen, maar het lijkt erop dat haar inspanningen voorlopig vruchteloos zijn.

Angela blijft echter vastberaden en is bereid nog meer te doen om CJ te ondersteunen en een visum te verkrijgen.

Hoewel Angela begrijpt dat haar beslissing en situatie voor velen onbegrijpelijk zijn, voelt ze zich gedwongen om CJ te blijven steunen.

Ze hoopt dat de autoriteiten uiteindelijk haar inspanningen zullen erkennen en hem een visum zullen verlenen, zodat ze samen een gelukkig leven kunnen leiden.

Deze ongebruikelijke relatie en de financiële implicaties ervan hebben veel reacties opgeroepen. Sommige mensen begrijpen Angela’s keuze en bewonderen haar toewijding, terwijl anderen zich zorgen maken over de mogelijke misbruik van haar goede intenties.