-

Economie

André Hazes en Monique Westenberg zijn officieel getrouwd

Er zijn al geruime tijd geruchten rondom het mogelijke huwelijk van André Hazes en Monique Westenberg. Deze geruchten werden aanvankelijk geuit door Yvonne Coldeweijer tijdens de opnames van de Hazes-documentaire ‘Crossroads’.

Hoewel het huwelijk niet het hoogtepunt van de documentaire werd, laait het gerucht nu opnieuw op, dit keer vanuit een andere bron.

Sinds André Hazes zijn eigen woning heeft gekocht, wonen hij en Monique niet langer samen. Desondanks lijken ze na hun turbulente relatie een manier te hebben gevonden die voor hen goed werkt.

Maar één aspect blijft steeds terugkeren: de speculatie over een mogelijk huwelijk.

André Hazes en Monique Westenberg geven weinig prijs over hoe ze precies met elkaar omgaan, wat de geruchtenmolen opnieuw voedt.

Tijdens een recente trip naar Las Vegas werden ze gevolgd door een cameraploeg, wat de geruchten over een huwelijk opnieuw aanwakkerde. Het lijkt erop dat dit mogelijk de rode draad zou kunnen worden in het vervolg op ‘Crossroads’.

Hierover heeft Billy Dans, Andrés nieuwe liedjesschrijver, gereageerd in een interview met De Telegraaf.

Billy Dans houdt zich op de vlakte en wil zich niet uitlaten over het privéleven van André en Monique. Hij zegt: “Nou ja, dat weet ik niet, en ik ga me ook niet over zijn privéleven uitlaten.”

Echter, hij licht wel een tipje van de sluier op: “Ze hebben een vorm gevonden die voor hen heel goed werkt en kleine Dré is supergelukkig”, voegt hij eraan toe. Hij moedigt hen aan om geluk voorop te stellen en zichzelf te zijn.

Hoewel de reactie van Billy Dans geen directe bevestiging geeft van een huwelijk tussen André en Monique, lijkt het erop dat ze in ieder geval een stabiele en gelukkige situatie hebben gevonden voor zichzelf en hun zoon.
Monique Westenberg

Het blijft echter afwachten of er in de toekomst een officiële aankondiging zal komen over een eventueel huwelijk.

De fans van André en Monique blijven nieuwsgierig en volgen de ontwikkelingen op de voet. Voor nu kunnen we alleen speculeren over de toekomst van hun relatie en of er werkelijk een huwelijk zal plaatsvinden.

Wat er ook gebeurt, het belangrijkste is dat André, Monique en hun zoon gelukkig zijn en hun eigen weg vinden in het leven, ongeacht de speculaties en geruchten die rondgaan.

Hoewel de reactie van Billy Dans de nieuwsgierigheid van fans niet volledig bevredigt, blijven velen speculeren over de mogelijke plannen van André Hazes en Monique Westenberg.
André Hazes

Het feit dat ze een stabiele situatie hebben gevonden die voor hen goed werkt en dat hun zoon gelukkig is, geeft aan dat ze wellicht hun eigen weg hebben gevonden buiten de traditionele institutionele vormen.

Het is begrijpelijk dat de media en het publiek geïnteresseerd zijn in het persoonlijke leven van beroemdheden zoals André en Monique. Ze zijn bekende figuren in Nederland en hebben in het verleden vaak de schijnwerpers op zich gericht gezien.

Echter, het is belangrijk om te onthouden dat iedereen recht heeft op privacy en dat niet alle aspecten van iemands leven openbaar hoeven te zijn.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder