-

Nieuwste

7 lichamen gevonden op erf veroordeelde misbru!ker

In de Amerikaanse staat Oklahoma heeft de politie zeven lichamen gevonden op het erf van een ver00rdeelde verkr*chter. De politie was op zoek naar twee vermiste meisjes van 14 en 16 jaar oud, die voor het laatst gezien waren in een auto met de 39-jarige man in de buurt van de plaats Henryetta.

Volgens Amerikaanse media zouden de lichamen van de meisjes en die van de man drie van de zeven slacht0ffers zijn. Het onderzoek wordt nu beschouwd als een m00rdzaak en het is nog niet bekend van wie de andere vier lichamen zijn.

Het erf van de 39-jarige man is een groot stuk grond op het platteland waar veel bomen staan. Leden van het zoekteam van de autoriteiten zijn maandag twee keer op het terrein geweest nadat de meisjes als vermist opgegeven waren.

Op het erf werden zeven lichamen gevonden, maar het is nog niet bekend hoe deze mensen zijn 0verleden.

De sheriff van de regio wilde niet bevestigen wie de slacht0ffers zijn, maar hij zei wel dat “iedereen naar wie we zochten is gevonden.”

Het is een verschrikkelijke gebeurtenis die veel impact zal hebben op de gemeenschap. De sheriff noemde het dan ook een zwarte dag voor Okmulgee County.

De 39-jarige man moest maandag voor de rechter verschijnen, omdat hij werd verdacht van het bezit van kinderp0rn0 en het online benaderen van minderjar!gen.

Toen hij niet kwam opdagen, werd er een arrestat!ebevel uitgevaardigd. Het is niet bekend of de man zelfm00rd heeft gepleegd of dat hij op een andere manier om het leven is gekomen.

Deze gruwel!jke gebeurtenis roept veel vragen op over hoe deze man zijn m!sdaden heeft kunnen plegen en hoe hij in staat was om zoveel mensen te verm00rden.

Het is duidelijk dat deze man een gevaar was voor de samenleving en dat er meer gedaan had moeten worden om hem te stoppen.

Het is belangrijk dat er nu een grondig onderzoek wordt gedaan om te achterhalen wat er precies is gebeurd en hoe deze man heeft kunnen handelen zoals hij heeft gedaan.

Daarnaast moeten er maatregelen worden genomen om te voorkomen dat zulke gruweldaden in de toekomst nog kunnen plaatsvinden.

Het is ook belangrijk om stil te staan bij de slacht0ffers en hun families. Zij hebben te maken met een onbeschrijflijk verlies en zullen moeten leren leven met het feit dat hun geliefden op deze gruwel!jke manier zijn 0mgekomen.

Deze gebeurtenis laat nogmaals zien hoe belangrijk het is om alert te zijn op verd*chte situaties en om hulp te zoeken als dat nodig is.

Het is ook van belang om te investeren in de preventie van dit soort m!sdaden en om te zorgen voor goede hulpverlening aan slacht0ffers en hun families.

We hopen dat er snel duidelijkheid komt over wat er precies is gebeurd en dat er gerechtigheid zal worden gedaan voor de slacht0ffers en hun families.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder