-

Economie

Beelden | Heleen van Royen laat zien hoe haar bips enorm rond blijven

Heleen van Royen, geboren in 1965, is een bekende Nederlandse schrijfster die haar stempel heeft gedrukt op de literatuurwereld.

Met haar boeken, waaronder De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester en S*xdagboek, heeft ze grote bekendheid en populariteit vergaard.

Haar schrijfstijl is gedurfd, openhartig en controversieel, waardoor ze zowel lof als kritiek heeft ontvangen.

Maar bovenal heeft Heleen van Royen zichzelf gevestigd als een succesvolle auteur die haar eigen weg bewandelt.

Een fitte en trotse vrouw
Naast haar schrijfcarrière staat Heleen van Royen ook bekend om haar fitheid en lichaamsbewustzijn. Op haar leeftijd straalt ze een enorme trots uit over haar lichaam en welzijn. En het is begrijpelijk waarom.

Heleen is een prachtige vrouw die door velen wordt omschreven als een ‘g!lf’, wat staat voor “grandmother I’d like to f*ck”. Hoewel deze term subjectief is en persoonlijke voorkeuren weergeeft, is het duidelijk dat Heleen van Royen erin slaagt om haar schoonheid en zelfvertrouwen te behouden.

Een onthullende video die spreekt boekdelen
Vandaag heeft Heleen van Royen een video gedeeld die veel aandacht heeft getrokken. In de video zien we haar in volle glorie, stralend en zelfverzekerd. Het is een momentopname die haar fitheid en trots op haar lichaam weergeeft. De video heeft een impact gehad op velen die het hebben gezien, en het is een bron van bewondering en inspiratie geworden.

Een nieuwe definitie van schoonheid
De reacties op de video van Heleen van Royen hebben een interessante discussie op gang gebracht over de definitie van schoonheid en leeftijd. Traditioneel gezien wordt schoonheid vaak geassocieerd met jeugdigheid, maar Heleen van Royen bewijst dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn voor het behouden van zelfvertrouwen en lichamelijke fitheid.

Ze heeft een nieuw perspectief geïntroduceerd waarin schoonheid wordt gevierd ongeacht leeftijd, en waarin vrouwen worden aangemoedigd om trots te zijn op hun lichaam op elke levensfase.

De kracht van zelfacceptatie
Wat deze video en het verhaal van Heleen van Royen echt benadrukken, is de kracht van zelfacceptatie. Ze laat zien dat het essentieel is om jezelf te omarmen zoals je bent, ongeacht je leeftijd, uiterlijk of maatschappelijke normen. Haar boodschap is er een van empowerment en het omarmen van je eigen unieke schoonheid. Het gaat niet alleen om fysieke fitheid, maar ook om het cultiveren van zelfliefde en een positieve mindset.

Een inspiratiebron voor velen
Heleen van Royen is uitgegroeid tot een inspiratiebron voor velen, zowel jong als oud. Ze doorbreekt de stereotypen en laat zien dat leeftijd geen beperking hoeft te zijn voor het bereiken van persoonlijke doelen en het nastreven van geluk. Haar openhartigheid en moed om haar eigen weg te gaan, hebben anderen geïnspireerd om hetzelfde te doen. Ze is een rolmodel geworden voor vrouwen die streven naar zelfliefde, zelfexpressie en het volgen van hun passies.

Conclusie
Heleen van Royen is niet alleen een getalenteerde schrijfster, maar ook een vrouw die staat voor zelfacceptatie, empowerment en het vieren van je eigen schoonheid. Haar fitheid en trots op haar lichaam op haar leeftijd zijn een inspiratiebron voor velen.

Ze herinnert ons eraan dat leeftijd slechts een getal is en dat het nooit te laat is om te streven naar persoonlijke groei, geluk en vervulling. Heleen van Royen laat zien dat schoonheid en zelfvertrouwen geen grenzen kennen, en dat we allemaal in staat zijn om ons eigen pad te bewandelen en onze eigen definitie van succes te creëren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder