-

Economie

Familie Pfaff in diepe rouw: ”We verblijven momenteel in het ziekenhuis”

Het gaat niet goed met Carmen Pfaff, de echtgenote van de bekende Belgische oud-voetballer Jean Marie. De 67-jarige vrouw verblijft momenteel in het z!ekenhuis in het Spaanse Mallorca, nadat ze 0nwel werd tijdens een vliegreis.

Hersenbloeding zorgt voor schrik
Een week geleden vond het sch0kkende incident plaats, maar het nieuws is nu pas naar buiten gekomen. De familie Pfaff was op vakantie naar Mallorca. Tijdens de vlucht kreeg Carmen vermoedelijk door het drukverschil een hersenbloeding. Na de landing werd ze direct overgebracht naar het z!ekenhuis.

Verblijf in het z1ekenhuis
Carmen verblijft momenteel nog steeds in het z1ekenhuis in Palma, zo meldt Het Nieuwsblad. Haar echtgenoot Jean Marie wijkt geen moment van haar zijde en is 24/7 bij haar. Ook hun dochter Debby is het vliegtuig ingestapt en verblijft nu bij haar ouders. Carmen kan pas gerepatrieerd worden wanneer haar toestand gestabiliseerd is. Tot die tijd zal ze in het z1ekenhuis verblijven.

Herstelproces
Dochter Kelly vertelt dat uit tests is gebleken dat er waarschijnlijk geen blijvend l*tsel zal zijn voor Carmen. “Het is echter nog te vroeg om daar zeker van te zijn. Bovendien wacht haar een lang revalidatieproces”, aldus de zeer aangedane Kelly.

Privacy gewenst
De familie wil de toestand van Carmen in alle rust volgen. Ze vragen dan ook vriendelijk om met rust gelaten te worden, zodat de focus volledig op het herstel kan liggen. We wensen Carmen en de hele familie veel sterkte toe in de komende periode.

Het nieuws van Carmen Pfaff’s z!ekenhuisopname heeft veel mensen geschokt en bezorgd gemaakt. De Pfaffs zijn een bekende en geliefde familie in België, en velen leven dan ook mee met hun situatie.

De gezondheid van Carmen is van groot belang, en haar herstelproces zal ongetwijfeld de komende tijd veel aandacht en zorg vereisen.

Het is begrijpelijk dat de familie op dit moment privacy en rust wenst. Het is een moeilijke tijd voor hen, waarin ze zich volledig willen kunnen richten op Carmen en haar herstel. Door hen met rust te laten, kunnen ze de nodige ruimte en tijd nemen om samen te zijn en elkaar te steunen.

Carmen’s gezondheidsprobleem heeft niet alleen een impact op haarzelf, maar ook op haar directe familieleden, zoals haar echtgenoot Jean Marie en dochter Debby. Zij zijn erbij om haar te ondersteunen en bij haar te zijn tijdens deze uitdagende periode. De steun en aanwezigheid van dierbaren kunnen een grote bron van kracht en troost zijn.

Het is bemoedigend om te horen dat uit tests is gebleken dat er mogelijk geen blijvend l*tsel zal zijn voor Carmen. Hoewel het nog te vroeg is om hier definitieve uitspraken over te doen, is het een hoopvolle indicatie voor haar herstel.

Het revalidatieproces zal echter een langdurige inspanning vereisen, waarbij Carmen de nodige tijd en zorg zal krijgen om haar gezondheid en welzijn te herstellen.

De steun en warme wensen die de familie ontvangt vanuit het publiek zijn hartverwarmend. Veel mensen tonen hun medeleven en bieden steun aan de Pfaffs tijdens deze moeilijke periode. Het is een mooi voorbeeld van de kracht van gemeenschap en solidariteit.

Laten we hopen dat Carmen snel en volledig herstelt en dat de familie Pfaff de steun en kracht vindt die ze nodig hebben. Het is belangrijk om hen de ruimte te geven om op hun eigen manier met deze situatie om te gaan en hen te steunen waar mogelijk. Onze gedachten zijn bij Carmen, Jean Marie, Debby en de hele familie Pfaff.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jean-Marie Pfaff (@pfaff.jeanmarie)

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder