Connect with us

Economie

Zien: Prinses Mabel heeft een nieuwe vriend gevonden

Sinds het 0verlijden van prins Friso heeft prinses Mabel de tijd genomen om te r0uwen en haar leven opnieuw op te bouwen.

Naast het opvoeden van haar twee dochters heeft ze zich ook ingezet voor verschillende goede doelen en haar werk bij The Elders voortgezet. Maar nu vraagt het tijdschrift Story zich af of prinses Mabel misschien weer de liefde heeft gevonden.

Story vraagt zich af of prinses Mabel, zodra haar Breukeleveense villa eindelijk klaar is, er alleen zal intrekken of met een nieuwe partner.

Op dit moment zijn er echter geen tekenen die wijzen op een serieuze relatie in haar leven, aldus het tijdschrift.

Prinses Mabel houdt haar persoonlijke leven graag privé en weet haar escapades achter een ondoorzichtig ijzeren gordijn te houden, dus wie weet is er inmiddels wel sprake van een nieuwe man in haar leven.

Het is begrijpelijk dat prinses Mabel haar persoonlijke leven uit de schijnwerpers wil houden na het 0verlijden van haar man. Prins Friso 0verleed in 2013 na een ski-0ngeluk in Lech, Oostenrijk.

Sindsdien heeft prinses Mabel zich gericht op het opvoeden van hun twee dochters en haar werk bij The Elders, een onafhankelijke organisatie van wereldleiders die zich inzetten voor wereldvrede en mensenrechten.

Toch is het niet ongebruikelijk dat mensen na het verlies van een partner op zoek gaan naar liefde en steun bij een nieuwe partner.

Het kan helpen om het leven weer op te pakken en de toekomst met hoop en optimisme tegemoet te treden.

Prinses Mabel heeft zich in het verleden uitgesproken over het belang van liefde en hoe deze haar heeft geholpen tijdens moeilijke momenten. Ze heeft zelfs gezegd dat liefde “een wapen tegen angst” kan zijn.

Prinses Mabel heeft ook haar steun uitgesproken voor mensen die r0uwen. In een interview met de BBC in 2019 sprak ze over haar eigen ervaringen en hoe ze anderen kan helpen die door een vergelijkbare situatie gaan.

Ze benadrukte het belang van tijd nemen om te r0uwen en om te omringen met mensen die je steunen.

Of prinses Mabel op dit moment een nieuwe partner heeft, is niet bekend. Het is begrijpelijk dat ze haar persoonlijke leven privé wil houden en dat ze de tijd neemt om te r0uwen en haar leven opnieuw op te bouwen.

Wat wel bekend is, is dat ze haar werk bij The Elders voortzet en zich blijft inzetten voor mensenrechten en wereldvrede. Ze is een inspirerend voorbeeld van veerkracht en doorzettingsvermogen en een rolmodel voor velen.

Het is belangrijk om te onthouden dat liefde en steun niet altijd van een romantische partner hoeven te komen. Familie, vrienden en collega’s kunnen allemaal een belangrijke rol spelen bij het bieden van steun en troost tijdens moeilijke tijden.