-

Economie

Zien: Prinses Mabel heeft een nieuwe vriend gevonden

Sinds het 0verlijden van prins Friso heeft prinses Mabel de tijd genomen om te r0uwen en haar leven opnieuw op te bouwen.

Naast het opvoeden van haar twee dochters heeft ze zich ook ingezet voor verschillende goede doelen en haar werk bij The Elders voortgezet. Maar nu vraagt het tijdschrift Story zich af of prinses Mabel misschien weer de liefde heeft gevonden.

Story vraagt zich af of prinses Mabel, zodra haar Breukeleveense villa eindelijk klaar is, er alleen zal intrekken of met een nieuwe partner.

Op dit moment zijn er echter geen tekenen die wijzen op een serieuze relatie in haar leven, aldus het tijdschrift.

Prinses Mabel houdt haar persoonlijke leven graag privé en weet haar escapades achter een ondoorzichtig ijzeren gordijn te houden, dus wie weet is er inmiddels wel sprake van een nieuwe man in haar leven.

Het is begrijpelijk dat prinses Mabel haar persoonlijke leven uit de schijnwerpers wil houden na het 0verlijden van haar man. Prins Friso 0verleed in 2013 na een ski-0ngeluk in Lech, Oostenrijk.

Sindsdien heeft prinses Mabel zich gericht op het opvoeden van hun twee dochters en haar werk bij The Elders, een onafhankelijke organisatie van wereldleiders die zich inzetten voor wereldvrede en mensenrechten.

Toch is het niet ongebruikelijk dat mensen na het verlies van een partner op zoek gaan naar liefde en steun bij een nieuwe partner.

Het kan helpen om het leven weer op te pakken en de toekomst met hoop en optimisme tegemoet te treden.

Prinses Mabel heeft zich in het verleden uitgesproken over het belang van liefde en hoe deze haar heeft geholpen tijdens moeilijke momenten. Ze heeft zelfs gezegd dat liefde “een wapen tegen angst” kan zijn.

Prinses Mabel heeft ook haar steun uitgesproken voor mensen die r0uwen. In een interview met de BBC in 2019 sprak ze over haar eigen ervaringen en hoe ze anderen kan helpen die door een vergelijkbare situatie gaan.

Ze benadrukte het belang van tijd nemen om te r0uwen en om te omringen met mensen die je steunen.

Of prinses Mabel op dit moment een nieuwe partner heeft, is niet bekend. Het is begrijpelijk dat ze haar persoonlijke leven privé wil houden en dat ze de tijd neemt om te r0uwen en haar leven opnieuw op te bouwen.

Wat wel bekend is, is dat ze haar werk bij The Elders voortzet en zich blijft inzetten voor mensenrechten en wereldvrede. Ze is een inspirerend voorbeeld van veerkracht en doorzettingsvermogen en een rolmodel voor velen.

Het is belangrijk om te onthouden dat liefde en steun niet altijd van een romantische partner hoeven te komen. Familie, vrienden en collega’s kunnen allemaal een belangrijke rol spelen bij het bieden van steun en troost tijdens moeilijke tijden.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder