-

Nieuwste

Rogier Smit schoffeert boezemvriendin Rachel Hazes

Rachel Hazes

Rogier Smit (47) en Rachel Hazes (52) zijn twee handen op één buik. Ze blijken de grootste lol te hebben met elkaar. Op Instagram toont Rogier een kiekje die hun innige vriendschap laat zien. Rogier omschrijft deze als onvoorwaardelijk.

Rogier deelt een foto waarop Rachel en hij samen poseren voor het theebarretje van de zwarte weduwe. Op het eerste zicht lijkt het erop alsof de werknemers ook op de foto mochten, maar zij zijn letterlijk naar de achtergrond verdrongen.

In elk geval was het weerzien heel gezellig. Onder de foto laat Rachel weten: “Was fijn je weer te zien.” Maar dan beledigt Roger ongewild zijn zogenaamde boezemvriendin. Hij schrijft immers: “Alsof ik mijn moeder zag! Wat zag je er top uit.” Rogier vergeet wel eventjes dat Rachel amper vijf jaar ouder is dan hij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rogier Smit (@rogiersmit)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder