Connect with us

Nieuwste

Rogier Smit schoffeert boezemvriendin Rachel Hazes

Rachel Hazes

Rogier Smit (47) en Rachel Hazes (52) zijn twee handen op één buik. Ze blijken de grootste lol te hebben met elkaar. Op Instagram toont Rogier een kiekje die hun innige vriendschap laat zien. Rogier omschrijft deze als onvoorwaardelijk.

Rogier deelt een foto waarop Rachel en hij samen poseren voor het theebarretje van de zwarte weduwe. Op het eerste zicht lijkt het erop alsof de werknemers ook op de foto mochten, maar zij zijn letterlijk naar de achtergrond verdrongen.

In elk geval was het weerzien heel gezellig. Onder de foto laat Rachel weten: “Was fijn je weer te zien.” Maar dan beledigt Roger ongewild zijn zogenaamde boezemvriendin. Hij schrijft immers: “Alsof ik mijn moeder zag! Wat zag je er top uit.” Rogier vergeet wel eventjes dat Rachel amper vijf jaar ouder is dan hij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rogier Smit (@rogiersmit)