-

Economie

Triest nieuws Rob de Nijs: “Geen hoop meer”

Op donderdagavond 8 september 2022 kreeg de Nederlandse zanger Rob de Nijs te maken met gezondheidspr0blemen.

Hij was thuis in Bennekom aan het kijken naar televisie toen hij ademhalingspr0blemen kreeg die niet minder werden. Zijn vrouw heeft hem direct geholpen door mond-op-mondbeademing toe te passen terwijl ze wachtten op de komst van hulpd!ensten.

De p0litie, amb*lance en brandweer kwamen snel ter plaatse en brachten hem met sp0ed naar het ziekenhu!s.

Rond middernacht was Rob de Nijs even bij bewustzijn, maar later verslechterde zijn situatie opnieuw. Shownieuws heeft op YouTube gemeld dat de zanger een hartst!lstand heeft gehad en dat hij er niet meer uit zal komen. De familie is in het ziekenhu!s aanwezig.

Het nieuws van de gezondheidstoestand van Rob de Nijs heeft veel fans en muziekliefhebbers gesch0kt.

De 80-jarige zanger heeft een lange carrière in de Nederlandse muziekindustrie en heeft vele hits op zijn naam staan. Hij begon zijn muzikale carrière in de jaren ’60 en heeft sindsdien vele albums uitgebracht en onderscheidingen ontvangen voor zijn werk.

Rob de Nijs heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse muziekscene en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de popmuziek in Nederland.

Hij heeft een unieke stem en heeft vaak met Nederlandse tekstdichters samengewerkt om nummers te maken die aansluiten bij het Nederlandse publiek.

Vorig jaar juni nam Rob de Nijs afscheid van het grote publiek met een groots optreden in Ziggo Dome.

Het was een emotionele avond waarop hij vele fans ontroerde met zijn muziek en persoonlijke verhalen. Het afscheidsoptreden was bedoeld als een definitieve afscheid van het podium en de muziekwereld.

Het nieuws van de gezondheidstoestand van Rob de Nijs heeft vele fans gesch0kt en heeft geleid tot een stroom van reacties op social media en in de traditionele media.

Veel mensen hebben hun medeleven betuigd aan de familie en hebben hun waardering uitgesproken voor het werk van de zanger.

Rob de Nijs heeft tijdens zijn lange carrière vele hoogtepunten gekend en heeft veel bijgedragen aan de Nederlandse muziekcultuur.

Hij heeft een unieke stem en heeft vele generaties fans weten te bereiken met zijn muziek. Zijn bijdrage aan de Nederlandse popmuziek zal altijd worden herinnerd en gewaardeerd.

Als zanger heeft Rob de Nijs een belangrijke rol gespeeld in het ontwikkelen van de Nederlandse popmuziek.

Hij heeft altijd zijn eigen stijl behouden en heeft nummers gemaakt die herkenbaar zijn voor het Nederlandse publiek. Zijn muziek is tijdloos en heeft vele generaties fans weten te bereiken.

Het nieuws van de gezondheidstoestand van Rob de Nijs is een droevig moment voor vele fans en muziekliefhebbers.

 

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder