-

Economie

Triest nieuws Rob de Nijs: “Geen hoop meer”

Op donderdagavond 8 september 2022 kreeg de Nederlandse zanger Rob de Nijs te maken met gezondheidspr0blemen.

Hij was thuis in Bennekom aan het kijken naar televisie toen hij ademhalingspr0blemen kreeg die niet minder werden. Zijn vrouw heeft hem direct geholpen door mond-op-mondbeademing toe te passen terwijl ze wachtten op de komst van hulpd!ensten.

De p0litie, amb*lance en brandweer kwamen snel ter plaatse en brachten hem met sp0ed naar het ziekenhu!s.

Rond middernacht was Rob de Nijs even bij bewustzijn, maar later verslechterde zijn situatie opnieuw. Shownieuws heeft op YouTube gemeld dat de zanger een hartst!lstand heeft gehad en dat hij er niet meer uit zal komen. De familie is in het ziekenhu!s aanwezig.

Het nieuws van de gezondheidstoestand van Rob de Nijs heeft veel fans en muziekliefhebbers gesch0kt.

De 80-jarige zanger heeft een lange carrière in de Nederlandse muziekindustrie en heeft vele hits op zijn naam staan. Hij begon zijn muzikale carrière in de jaren ’60 en heeft sindsdien vele albums uitgebracht en onderscheidingen ontvangen voor zijn werk.

Rob de Nijs heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse muziekscene en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de popmuziek in Nederland.

Hij heeft een unieke stem en heeft vaak met Nederlandse tekstdichters samengewerkt om nummers te maken die aansluiten bij het Nederlandse publiek.

Vorig jaar juni nam Rob de Nijs afscheid van het grote publiek met een groots optreden in Ziggo Dome.

Het was een emotionele avond waarop hij vele fans ontroerde met zijn muziek en persoonlijke verhalen. Het afscheidsoptreden was bedoeld als een definitieve afscheid van het podium en de muziekwereld.

Het nieuws van de gezondheidstoestand van Rob de Nijs heeft vele fans gesch0kt en heeft geleid tot een stroom van reacties op social media en in de traditionele media.

Veel mensen hebben hun medeleven betuigd aan de familie en hebben hun waardering uitgesproken voor het werk van de zanger.

Rob de Nijs heeft tijdens zijn lange carrière vele hoogtepunten gekend en heeft veel bijgedragen aan de Nederlandse muziekcultuur.

Hij heeft een unieke stem en heeft vele generaties fans weten te bereiken met zijn muziek. Zijn bijdrage aan de Nederlandse popmuziek zal altijd worden herinnerd en gewaardeerd.

Als zanger heeft Rob de Nijs een belangrijke rol gespeeld in het ontwikkelen van de Nederlandse popmuziek.

Hij heeft altijd zijn eigen stijl behouden en heeft nummers gemaakt die herkenbaar zijn voor het Nederlandse publiek. Zijn muziek is tijdloos en heeft vele generaties fans weten te bereiken.

Het nieuws van de gezondheidstoestand van Rob de Nijs is een droevig moment voor vele fans en muziekliefhebbers.

 

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder