-

Nieuwste

Samantha de Jong onder vuur vanwege deze bizarre foto: ‘Zeer ongepast!’

We hebben Samantha de Jong leren kennen in het televisieprogramma Oh Oh Cherso en ze gaat ook door het leven onder de bijnaam Barbie.

Daarna kreeg ze haar eigen realityshow op de Nederlandse televisie. Daarin was ze te zien met haar toenmalige partner Michael van der Plas.

Ze kregen samen een zoon en dochter. Het huwelijk zou echter niet lang duren en dus gingen ze uit elkaar. Daarna ging het bergafwaarts met Barbie.

Ze gaf haar volgers een inkijk in haar leven op Instagram. Het ene vriendje na het andere passeerde de revue.

Vervolgens kreeg ze nog een baby met een andere vriend. Op dat moment was ze voogdij over haar andere kinderen kwijt.

Haar vriend kwam te 0verlijden en daarna raakte ze ook nog eens de voogdij over haar jongste baby kwijt. Ze was mentaal compleet van het padje af.

En wanneer het dan eindelijk weer beter leek te gaan, diende er zich weer een nieuw dram aan.

Vorig jaar besloot ze een heel andere weg in te slaan en ging ze aan het werk als madeliefje. De reviews waren ronduit slecht en later zou aan het licht komen dat ze het tegen haar zin deed.

Samantha is nu terug te vinden op OnlyF@ns, waar ze foto’s plaatst die mensen tegen betaling kunnen bekijken. Een nieuwe manier om geld in het laatje te brengen.

Nu circuleert er een foto die de nodige reacties uitlokt. Daar staat haar vriendje Robbie namelijk zonder kleren op de foto.

De reacties zijn niet altijd even positief. Heel wat mensen vinden het ongepast dat dergelijke foto’s op de sociale media moeten.

Anderen vinden dan weer dat Samantha en Robbie het recht hebben om te doen wat waar ze zin in hebben. Het is immers hun leven.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder