Connect with us

Nieuwste

Samantha de Jong onder vuur vanwege deze bizarre foto: ‘Zeer ongepast!’

We hebben Samantha de Jong leren kennen in het televisieprogramma Oh Oh Cherso en ze gaat ook door het leven onder de bijnaam Barbie.

Daarna kreeg ze haar eigen realityshow op de Nederlandse televisie. Daarin was ze te zien met haar toenmalige partner Michael van der Plas.

Ze kregen samen een zoon en dochter. Het huwelijk zou echter niet lang duren en dus gingen ze uit elkaar. Daarna ging het bergafwaarts met Barbie.

Ze gaf haar volgers een inkijk in haar leven op Instagram. Het ene vriendje na het andere passeerde de revue.

Vervolgens kreeg ze nog een baby met een andere vriend. Op dat moment was ze voogdij over haar andere kinderen kwijt.

Haar vriend kwam te 0verlijden en daarna raakte ze ook nog eens de voogdij over haar jongste baby kwijt. Ze was mentaal compleet van het padje af.

En wanneer het dan eindelijk weer beter leek te gaan, diende er zich weer een nieuw dram aan.

Vorig jaar besloot ze een heel andere weg in te slaan en ging ze aan het werk als madeliefje. De reviews waren ronduit slecht en later zou aan het licht komen dat ze het tegen haar zin deed.

Samantha is nu terug te vinden op [email protected], waar ze foto’s plaatst die mensen tegen betaling kunnen bekijken. Een nieuwe manier om geld in het laatje te brengen.

Nu circuleert er een foto die de nodige reacties uitlokt. Daar staat haar vriendje Robbie namelijk zonder kleren op de foto.

De reacties zijn niet altijd even positief. Heel wat mensen vinden het ongepast dat dergelijke foto’s op de sociale media moeten.

Anderen vinden dan weer dat Samantha en Robbie het recht hebben om te doen wat waar ze zin in hebben. Het is immers hun leven.