Connect with us

Nieuwste

Man mishandelt vrouw en valt van vijfde verdieping af

Zondagavond is een 32-jarige Tilburger aangehouden in een ziekenhuis na een ernstige mishandeling van een willekeurige 21-jarige vrouw van een appartement aan het Boksdoornerf. Toen hij wilde ontkomen, viel hij van het balkon van de vijfde verdieping. Eerder probeerde hij ook elders binnen te dringen om een vrouw te mishandelen. De vrouw kon de deur gelukkig op tijd sluiten.

De mishandelde vrouw en de dader moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. Het slachtoffer deed ondertussen aangifte.

De vrouw verklaarde dat er zondag werd aangebeld door een man die warrig Engels sprak. Ze wilde de deur sluiten, maar de man slaagde erin om binnen te dringen. Daarop sleurde hij haar bij de haren naar de slaapkamer. De vrouw begon te krijsen en toen er iemand bij de voordeur kwam, vluchtte de dader naar het balkon. Daarbij is hij dan ten val gekomen.