Connect with us

Nieuwste

René le Blanc weigert huwelijksaanzoek van grote liefde: ‘Heb niks aan jaknikkers’

René le Blanc steekt de grens over en wil het gaan maken in Duitsland. Zijn grote liefde Jolanda wijkt geen seconde van zijn zijde en steunt hem door dik en dun.

De zanger zegt dat Jolanda zijn droomvrouw is. Hij laat echter weten dat hij niet van plan is om met haar te trouwen.

Vroeger, toen het koppel drie maanden samen was, vroeg René haar ten huwelijk. De vrouw zei echter nee.

René vertelt: “Jolanda is voor mij de vrouw van mijn dromen. Dat wist ik toen al en dat gevoel is altijd gebleven. Gelukkig is dat gevoel wederzijds.”

“Maar trouwen vinden we niet nodig. We hebben niet het idee dat zo’n papiertje iets toevoegt. We zijn al zo lang samen.”

Jolanda werkt als receptioniste bij een notaris, maar ze probeert altijd bij haar grote liefde te zijn.

“Het is fijn om samen onderweg te zijn. Er is ook niemand die ik zo kan vertrouwen als Jolanda. Ik geloof het wanneer zij zegt dat een optreden goed is gegaan.”

“Omdat ze het ook zegt wanneer iets beter of anders kan. Zo’n klankbord heb je nodig. Ik heb niets aan jaknikkers om me heen.”

Ze wonen samen in Nijmegen en het huis staat op naam van Jolanda. “We zijn niet getrouwd en we hebben ook geen geregistreerd partnerschap.”

“We zijn niet getrouwd en we hebben ook geen geregistreerd partnerschap. Maar volgens mij hebben we dingen op een andere manier geregeld. Ik maak me daar nooit zo’n zorgen over.”

“Ik vind dat niet belangrijk. Het gaat hartstikke goed tussen ons. Mensen zeggen wel dat je dat soort dingen moet regelen voor wanneer het niet goed gaat in je relatie, maar wij zijn daar niet mee bezig.”