-

Nieuwste

René le Blanc weigert huwelijksaanzoek van grote liefde: ‘Heb niks aan jaknikkers’

René le Blanc steekt de grens over en wil het gaan maken in Duitsland. Zijn grote liefde Jolanda wijkt geen seconde van zijn zijde en steunt hem door dik en dun.

De zanger zegt dat Jolanda zijn droomvrouw is. Hij laat echter weten dat hij niet van plan is om met haar te trouwen.

Vroeger, toen het koppel drie maanden samen was, vroeg René haar ten huwelijk. De vrouw zei echter nee.

René vertelt: “Jolanda is voor mij de vrouw van mijn dromen. Dat wist ik toen al en dat gevoel is altijd gebleven. Gelukkig is dat gevoel wederzijds.”

“Maar trouwen vinden we niet nodig. We hebben niet het idee dat zo’n papiertje iets toevoegt. We zijn al zo lang samen.”

Jolanda werkt als receptioniste bij een notaris, maar ze probeert altijd bij haar grote liefde te zijn.

“Het is fijn om samen onderweg te zijn. Er is ook niemand die ik zo kan vertrouwen als Jolanda. Ik geloof het wanneer zij zegt dat een optreden goed is gegaan.”

“Omdat ze het ook zegt wanneer iets beter of anders kan. Zo’n klankbord heb je nodig. Ik heb niets aan jaknikkers om me heen.”

Ze wonen samen in Nijmegen en het huis staat op naam van Jolanda. “We zijn niet getrouwd en we hebben ook geen geregistreerd partnerschap.”

“We zijn niet getrouwd en we hebben ook geen geregistreerd partnerschap. Maar volgens mij hebben we dingen op een andere manier geregeld. Ik maak me daar nooit zo’n zorgen over.”

“Ik vind dat niet belangrijk. Het gaat hartstikke goed tussen ons. Mensen zeggen wel dat je dat soort dingen moet regelen voor wanneer het niet goed gaat in je relatie, maar wij zijn daar niet mee bezig.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder