Connect with us

Economie

Patty Brard in grote problemen: “het is verschrikkelijk”

Recentelijk heeft Yvonne Coldeweijer, beter bekend als de roddelkoningin, aangekondigd dat er heftig nieuws naar buiten komt over de Nederlandse tv-diva Patty Brard. Coldeweijer beweert over bewijs te beschikken over een schandaal dat Brard zou achtervolgen.

Coldeweijer heeft al langer haar irritatie geuit over Brard, die weinig goeds te zeggen heeft over juicechannels, maar uiteindelijk wel bijna hetzelfde doet bij Shownieuws.

Nu lijkt het erop dat ook Patty Brard zelf in een mediastorm terechtkomt. Volgens Coldeweijer gaat het om een verschrikkelijk schandaal, maar haar bron is terughoudend om ermee naar buiten te komen.

Mark Koster, co-host van Coldeweijer bij de Juice Show, is ook op de hoogte van het verhaal en zijn conclusie is duidelijk.

“Dat is een verschrikkelijk verhaal. En het is ook van een grote achterbaksheid”, verklaarde Koster onlangs op Mediacourant.

De aankondiging van Coldeweijer heeft veel nieuwsgierigheid en speculatie opgewekt bij fans van de showbizz en de media.

Wat zou er kunnen zijn gebeurd en waarom zou Brard in de problemen komen? Het is niet de eerste keer dat Patty Brard in de schijnwerpers staat vanwege controversiële situaties.

Een van de meest opvallende incidenten was het faillissement van haar horecaonderneming, een pannenkoekenhuis genaamd ‘Patty’s Place’.

Na het faillissement werd Patty Brard persoonlijk aansprakelijk gesteld voor de schulden van de onderneming, wat haar in financiële problemen bracht.

In 2020 kwam Patty Brard ook in het nieuws vanwege een uit de hand gelopen ruzie met Gordon, een andere bekende tv-persoonlijkheid in Nederland.

De twee hadden jarenlang een goede relatie, maar een ruzie over het stoppen van het tv-programma “Geer & Goor: Zoeken een hobby!” leidde tot een hevige woordenwisseling.

De aankondiging van Coldeweijer over het schandaal van Brard heeft ook geleid tot speculatie over wat het zou kunnen zijn.

Sommige geruchten suggereren dat het iets te maken zou hebben met haar professionele leven, terwijl anderen suggereren dat het iets persoonlijks zou kunnen zijn.

Het is momenteel niet duidelijk wat er aan de hand is, maar het lijkt erop dat Brard binnenkort meer duidelijkheid zal geven over de situatie.

Het is belangrijk om te onthouden dat roddelkoningin Coldeweijer bekend staat om haar sensatiebeluste verhalen en dat haar beweringen met de nodige scepsis moeten worden behandeld.

Het is dan ook niet verrassend dat sommige mensen twijfelen aan de geloofwaardigheid van haar beweringen over Brard.

Patty Brard zelf heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen en het is onduidelijk hoe ze zal omgaan met de situatie.