Connect with us

Nieuwste

Man deelt shockerende ervaring: “Mijn vrouw slaapt alleen nog met anderen terwijl ik moet filmen en toekijken”

Sarai en Dakota hebben al twaalf jaar een relatie, maar het bijzondere is dat ze niet actief zijn tussen de lakens.

Sarai slaapt met andere mannen en Dakota moet toekijken en filmen. Het koppel heeft hun verhaal verteld op het YouTube-kanaal ‘Soft White Underbelly’.

Toen Sarai en Dakota elkaar voor het eerst ontmoetten, waren ze beiden actief in de BD$M-wereld. Dakota was de meester van Sarai en hun relatie ontwikkelde zich tot sw!ngen.

Later gingen ze over op trio0tjes en nu slaapt Sarai alleen nog maar met vre*mde mannen.

Ondanks alles is Dakota gelukkig en blijft hij trouw aan zijn vrouw, ondanks dat ze s*ks heeft met andere mannen.

In het interview vertelt hij dat het weliswaar vern*derend is, maar dat hij zich er niet aan stoort. “Het is vern*derend, maar ook s*xy om te zien dat een andere man beter presteert dan ik.”

Sarai vindt dat mannen nederiger moeten zijn en naar de wensen van hun vrouwen moeten luisteren. Sarai heeft een voorkeur voor donkere mannen en Dakota moet 0nderdanig zijn.

Het koppel krijgt veel kritiek op de relatievorm die ze erop nahouden. Sarai denkt dat mensen het gewoon niet kunnen begrijpen.

In de video is te zien dat het koppel oprecht gelukkig lijkt te zijn en dat dit voor hen werkt.

Hoewel het voor sommigen misschien onbegrijpelijk lijkt, is het belangrijk om te onthouden dat elke relatie anders is en dat mensen hun eigen keuzes kunnen maken.

Zolang de keuzes van beide partners gerespecteerd worden en er sprake is van wederzijdse toestemming, is het aan hen om te bepalen wat voor hen werkt.

Wel is het van belang dat er open communicatie is tussen partners en dat beide partijen zich veilig voelen in hun relatie en s*ksuele activiteiten. Dit kan helpen om onnodige risic0’s en onenigheid te voorkomen.

Het is belangrijk om te erkennen dat mensen verschillende verlangens en behoeften hebben op het gebied van s*ksualiteit en relaties.

Zolang deze verlangens en behoeften op een veilige en respectvolle manier worden uitgevoerd, is er geen reden om te oordelen over de relatievorm van anderen.