-

Nieuwste

Man deelt shockerende ervaring: “Mijn vrouw slaapt alleen nog met anderen terwijl ik moet filmen en toekijken”

Sarai en Dakota hebben al twaalf jaar een relatie, maar het bijzondere is dat ze niet actief zijn tussen de lakens.

Sarai slaapt met andere mannen en Dakota moet toekijken en filmen. Het koppel heeft hun verhaal verteld op het YouTube-kanaal ‘Soft White Underbelly’.

Toen Sarai en Dakota elkaar voor het eerst ontmoetten, waren ze beiden actief in de BD$M-wereld. Dakota was de meester van Sarai en hun relatie ontwikkelde zich tot sw!ngen.

Later gingen ze over op trio0tjes en nu slaapt Sarai alleen nog maar met vre*mde mannen.

Ondanks alles is Dakota gelukkig en blijft hij trouw aan zijn vrouw, ondanks dat ze s*ks heeft met andere mannen.

In het interview vertelt hij dat het weliswaar vern*derend is, maar dat hij zich er niet aan stoort. “Het is vern*derend, maar ook s*xy om te zien dat een andere man beter presteert dan ik.”

Sarai vindt dat mannen nederiger moeten zijn en naar de wensen van hun vrouwen moeten luisteren. Sarai heeft een voorkeur voor donkere mannen en Dakota moet 0nderdanig zijn.

Het koppel krijgt veel kritiek op de relatievorm die ze erop nahouden. Sarai denkt dat mensen het gewoon niet kunnen begrijpen.

In de video is te zien dat het koppel oprecht gelukkig lijkt te zijn en dat dit voor hen werkt.

Hoewel het voor sommigen misschien onbegrijpelijk lijkt, is het belangrijk om te onthouden dat elke relatie anders is en dat mensen hun eigen keuzes kunnen maken.

Zolang de keuzes van beide partners gerespecteerd worden en er sprake is van wederzijdse toestemming, is het aan hen om te bepalen wat voor hen werkt.

Wel is het van belang dat er open communicatie is tussen partners en dat beide partijen zich veilig voelen in hun relatie en s*ksuele activiteiten. Dit kan helpen om onnodige risic0’s en onenigheid te voorkomen.

Het is belangrijk om te erkennen dat mensen verschillende verlangens en behoeften hebben op het gebied van s*ksualiteit en relaties.

Zolang deze verlangens en behoeften op een veilige en respectvolle manier worden uitgevoerd, is er geen reden om te oordelen over de relatievorm van anderen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder