Connect with us

Economie

Lang Leve de Liefde: Dylan drukt Samilla aan live op televisie: “Wel gelachen, en ‘gen**kt!”

Het televisieprogramma Lang Leve de Liefde is inmiddels een begrip in Nederland. Deelnemers krijgen de kans om elkaar te leren kennen in een speciaal voor hen gecreëerd appartement.

Het doel? Kijken of er liefde kan opbloeien tussen twee wildvreemden. Maar soms lijkt het er meer op dat de deelnemers vooral uit zijn op het scoren van een 0ne-night-stand, in plaats van het vinden van de ware liefde.

Zo was er onlangs weer een opvallend moment in het programma. Samilla uit Nijkerkerveen en Dylan uit Nieuw-Friesland hadden duidelijk geen echte klik met elkaar.

Dylan had weinig geduld voor de soms wat domme antwoorden van Samilla en ook in bed wilde hij niet teveel loslaten over het naderende afscheid dat hij eigenlijk al wel zag aankomen.

Maar toen Dylan in de gaten kreeg dat Samilla wel wat jeuk had aan haar int!eme zone, greep hij zijn kans.

Ze hadden even een vlugg*rtje en de volgende dag zeiden ze weinig tegen elkaar en zat Dylan vooral op zijn telefoon te kijken. Daarna ging hij al snel terug naar huis, zonder veel omkijken naar Samilla.

Na de aflevering werd er op Instagram in een livegesprek nog even nagepraat over de vrijpart!j tussen de twee deelnemers. Dylan was hierover kort maar bondig, en leek vooral blij dat hij zijn lusten had kunnen bevred!gen.

Dit alles roept de vraag op of de deelnemers van Lang Leve de Liefde echt op zoek zijn naar liefde, of vooral op zoek zijn naar een avontuurtje en een beetje aandacht.

Het lijkt erop dat de drang naar aandacht en bevestiging een belangrijke rol speelt bij de deelnemers. Ze willen gezien worden en aandacht krijgen van anderen, zowel in het programma als daarbuiten op sociale media.

Dit is ook te zien aan de vele volgers en likes die ze krijgen op hun Instagram-accounts, waar ze regelmatig updates plaatsen over hun avonturen in het programma.

Maar is dit allemaal wel zo gezond? Het lijkt erop dat de deelnemers vooral uit zijn op kortstondige flings en niet echt op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Dit kan leiden tot teleurstellingen en pijnlijke situaties voor alle betrokkenen. Ook kan het bijdragen aan het negatieve beeld dat sommige mensen hebben van het programma, waarin deelnemers vooral op zoek lijken te zijn naar aandacht en sensatie.

Het is belangrijk om na te denken over de echte motivatie om deel te nemen aan Lang Leve de Liefde. Als het doel is om een echte relatie te vinden, dan is het misschien beter om te zoeken naar een ander middel om dit te bereiken.

Maar als deelnemers vooral op zoek zijn naar aandacht en bevestiging, dan kan het programma wellicht een geschikt platform zijn. Maar dan moeten de verwachtingen wel realistisch zijn en moet er rekening worden gehouden met de gevolgen van deelname aan een dergelijk programma.