-

Nieuwste

Fietsende vader en zoon aangevallen en afgetuigd door groep hangjongeren

Een avondje uit eindigde in een n*chtmerrie voor een vader en zoon in Breda.

Tijdens het fietsen naar huis werden ze a*ngevallen door een groep hangjongeren.

De jongeren hadden eerder al ruzie met het tweetal, waarna ze zich plotseling vol op hen stortten en de vader en zoon af hebben getuigd.

De slacht0ffers moesten met verw0ndingen naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het is onduidelijk wie de andere drie jongeren zijn, maar de politie is druk bezig om hen te vinden.

Jongeren gaan los in Breda. Het lijkt wel of jongeren steeds vaker en gemakkelijker gew*ld gebruiken.

Dit blijkt ook uit recente gebeurtenissen in Breda. Het is nog niet eens een week geleden dat een 10-jarig meisje van haar fiets werd getrapt en daarna nog meer pijn moest doorstaan.

Nu zijn het een vader en zoon die in elkaar worden gesl*gen door een groep jongeren. Wat gaat er toch mis met onze jeugd?

Gew*ldsincidenten in Breda nemen toe. In Breda lijken gew*ldsincidenten toe te nemen.

Na het tragische voorval met het 10-jarige meisje eerder deze week, is het nu een vader en zoon die het slacht0ffer zijn van bruutheid door een groep jongeren.

Het lijkt erop dat deze jongeren steeds gewelddadiger worden en geen respect meer hebben voor anderen.

De politie is druk bezig om de personen op te sporen, maar het blijft zorgwekkend dat dit soort g*weldsincidenten plaatsvinden in onze samenleving.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder