-

Economie

Ernstig zieke dochter van Willeke Alberti in zware tijden: luiers en slechts 3 haren

Daniëlle van ’t Schip, de dochter van Willeke Alberti, staat voor een ongelofelijke uitdaging in haar leven.

Ze lijdt aan twee kwaadaardige tumoren en heeft al van artsen te horen gekregen dat ze niet lang meer te leven heeft. Ondanks haar optimistische houding, wordt het voor haar steeds moeilijker om positief te blijven in deze situatie.

Op Instagram heeft ze haar volgers geïnformeerd over haar situatie en de uitdagingen waar ze momenteel mee te maken heeft. In een eerdere video-update vertelde ze ook over haar situatie, welke hierboven te bekijken is.

Daniëlle deelt openhartig over haar ervaringen sinds de zevende lokale chemokuur die ze op 5 december onderging. De chemokuur heeft geholpen om de tumoren kleiner te maken, maar het heeft ook zijn weerslag gehad op haar mentale gezondheid.

Zo is ze inmiddels ongeveer twintig kilo afgevallen en heeft ze last van incontinentie, waardoor ze afhankelijk is van luiers. Ook heeft ze nog maar drie haren op de linkerkant van haar hoofd en heeft ze last van haar schildklier en nieren. Ze ervaart ook pijn bij de zenuwen in haar linkerbeen.

De uitdagingen waarmee Daniëlle geconfronteerd wordt, zijn enorm. Het is bewonderenswaardig hoe ze toch vasthoudt aan haar optimisme en vastberadenheid.

Daniëlle probeert zich nog steeds over te geven aan de “gaven van het leven” en probeert nederig te zijn voor haar lichaam en de aarde. Ze realiseert zich echter dat dit niet eenvoudig is, maar ze is dankbaar voor de onvoorwaardelijke liefde die ze van haar familie ontvangt.

Het is niet alleen een uitdaging voor Daniëlle, maar ook voor haar familie en vrienden. Haar moeder, Willeke Alberti, heeft haar steun en toewijding betuigd aan haar dochter en ze is vastbesloten om er voor Daniëlle te zijn, wat er ook gebeurt.

Het is een ontroerend en inspirerend voorbeeld van onvoorwaardelijke liefde en toewijding die een familie kan hebben in tijden van nood.

Het is ook belangrijk om te erkennen hoe moeilijk het is om te leven met een terminale ziekte. Daniëlle heeft moed en vastberadenheid getoond, maar ze heeft ook recht op momenten van verdriet en angst.

Het is een complexe emotionele ervaring om geconfronteerd te worden met de dood en de beperkingen van het eigen lichaam. Het is belangrijk dat Daniëlle en andere mensen die leven met een terminale ziekte toegang hebben tot de juiste steun en begeleiding om hen te helpen bij het omgaan met de emotionele impact van hun situatie.

Het is belangrijk om te blijven hopen en te blijven vechten voor het leven, ongeacht de uitkomst. Daniëlle’s vastberadenheid en optimisme zijn inspirerend en een les voor ons allen om dankbaar te zijn voor elk moment van ons leven en ons te concentreren op de liefde en steun.
Daniëlle

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder