Connect with us

Nieuwste

Asociale Meilandjes verstoren uitvaart tijdens verbouwen: ‘Leven gaat door’

Het klussen en verbouwen in Chateau Meiland lijkt maar niet op te houden. Code Rosé is nog lang niet af, maar moet wel snel geopend worden.

De Meilandjes hebben heel wat stress bij het verbouwen. En dat is natuurlijk ook goed te horen. Het gegil en gejank is van ver te horen, maar de familie weet niet dat er buiten een uitvaart aan de gang is.

Maxime zegt: “De d0den staan op uit hun graf.” Iedere week krijgen we het gehamer en geklop te horen in Chateau Meiland.

En niet alles loopt zoals gepland. Niemand heeft er echt zin in en ze hebben ook niet het goede gereedschap. Een kijker merkt op: “Na tig afleveringen zijn ze nog geen steek verder.”

De mensen buiten hebben ook veel last van de renovatie, naast het feit dat de honden door de bouwplaats rennen.

Vlak naast Code Rosé wordt er namelijk een uitvaart gehouden. Maxime zegt dat het raam dicht moet. “Er staan allemaal mannen met hoge hoeden. Er is een begr*fenis”, klinkt het.

Eenmaal het raam dicht beginnen ze ijverig verder te klussen. “Het leven gaat door hè”, meent Erica. Daar zijn de kijkers het niet mee eens.

De meeste mensen vinden het droevig dat de Meilandjes geen respect hebben voor de uitvaart. Ze menen dat ze het werk even moeten stilleggen.

Maar dan gaat het fout. Maxime heeft zichzelf gekwetst en schreeuwt het uit. Wellicht heeft iedereen buiten het pension dit gehoord, raam dicht of niet.

“Waarom komt niemand even kijken, als ik doe alsof ik d00dga”, jammert ze. Niet echt een subtiele woordkeuze.

De Meilandjes krijgen wel vaker kritiek, maar ditmaal gaan de kijkers toch helemaal los. Ze vinden dat ze te veel gillen en dat alles geacteerd is.

Mensen noemen hen asociaaltjes. Op de sociale media is te lezen: “Ze hebben geen respect.” De Meilandjes hebben nog een lange weg te gaan en daarom kunnen ze wellicht geen seconde missen.