Connect with us

Nieuwste

Wendy van Dijk ziet het niet meer zitten: ‘Omringd door veel negativiteit’

Presentatrice Wendy van Dijk, die in het verleden enorm succesvol was met programma’s als ‘Hart in Aktie’, ‘Ushi’ en ‘Moordvrouw’, heeft de laatste jaren te maken met een aaneenschakeling van flops.

Haar nieuwste programma, Ministars, doet het ook niet goed en Wendy baalt hier enorm van. In een interview met RTL Boulevard vertelt ze dat er veel negativiteit om het programma heen hangt, en dat ze had gehoopt op betere kijkcijfers.

Ministars, dat werd uitgezonden op SBS6, had als doel het gat te vullen dat was ontstaan na het einde van The Voice Kids. Helaas voor Wendy en de rest van het team, scoorde het programma wekelijks zeer slecht.

Wendy laat weten dat het gebrek aan succes niet heeft gezorgd voor minder werkplezier. Ze heeft samen met het team enorm veel plezier gehad in het maken van het programma en hoopt dat het publiek dit ook heeft gezien.

Helaas lijkt het erop dat de succesvolle periode van Wendy voorbij is. Terwijl ze eerder alles wat ze aanraakte in goud veranderde, gaat het de laatste jaren niet meer zo goed.

Wendy baalt dan ook enorm van de aaneenschakeling van flops en de dramatische kijkcijfers. Toch laat ze zich niet uit het veld slaan en blijft ze positief.

Het is niet duidelijk waarom de programma’s van Wendy de laatste jaren zo slecht scoren. Mogelijk heeft het te maken met veranderingen in de tv-markt en de manier waarop het publiek tv kijkt.

Het is ook mogelijk dat het publiek simpelweg is uitgekeken op de programma’s van Wendy. Wat de reden ook is, het is duidelijk dat Wendy het moeilijk heeft met de negatieve berichten en de slechte kijkcijfers.

Toch lijkt Wendy vastberaden om door te gaan en te blijven zoeken naar programma’s die wel aanslaan bij het publiek. Ze laat zich niet ontmoedigen door de negatieve berichten en blijft vol passie werken aan nieuwe projecten.

Hopelijk slaagt ze erin om snel weer succesvolle programma’s te maken en haar carrière nieuw leven in te blazen.