-

Economie

Tragisch nieuws over Jack van Gelder (72)

Niet alleen Tom Egbers, maar ook Jack van Gelder voelde zich emotioneel geraakt door het artikel van de Volkskrant.

Als gev0lg daarvan zal Van Gelder vanavond niet aan de HLF8-tafel zitten, waar hij normaal gesproken een vaste gast is.

Van Gelder heeft ervoor gekozen om “even een pauze te nemen”. Hij voelde zich niet in staat om het goed te krijgen”, zoals Helene Hendriks, de presentator van HLF8, uitlegt.

Het is belangrijk om op te merken dat Van Gelder niet probeert zich te verstoppen of niets te zeggen heeft.
Jack van Gelder

De Volkskrant meldde dat Jack van Gelder zich tijdens de redactievergadering 0ngepast gedroeg.

Hij gebruikte een 0ngepaste term tegen iemand en vroeg zijn collega, Aicha Marghadi, of ze met hem wilde douchen.

Van Gelder beweerde echter dat hij dacht dat het een grap was, zoals hij afgelopen vrijdag uitlegde aan HLF8.

Naast Van Gelder werd ook Tom Egbers genoemd in het artikel. Ook hij heeft besloten om het even rustig aan te doen.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat dit niet geldt voor Tom’s vrouw, Janke, die zich openlijk heeft uitgesproken over het artikel in de media.

Verschillende prominente Nederlandse figuren hebben aangegeven dat het publiceren van het artikel door De Volkskrant geen verstandige zet was.
Jack van Gelder

Het is begrijpelijk dat dit nieuws veel emoties heeft losgemaakt en dat er behoefte is aan rust en ruimte om met deze situatie om te gaan.

Het is van groot belang dat er respectvolle en professionele omgangsvormen worden gehandhaafd, zowel op de werkvloer als in de media.

Het is essentieel dat mensen zich veilig en gerespecteerd voelen in hun werkomgeving en dat er een cultuur wordt gecreëerd waarin iedereen zich vrij voelt om zijn of haar mening te uiten zonder het risico te lopen te worden vern*derd of lastiggev*llen.

Deze situatie roept ook vragen op over de verantwoordelijkheid van de media bij het publiceren van gevoelige informatie en het waarborgen van de privacy en waardigheid van individuen.

Er moet een evenwicht worden gevonden tussen persvrijheid en het respecteren van de grenzen van ethiek en fatsoen.

Het is te hopen dat deze gebeurtenis kan dienen als een wake-upcall voor een breder gesprek over respectvol gedrag, integriteit en de manier waarop we met elkaar omgaan in professionele en persoonlijke omgevingen.
Jack van Gelder

Het is van belang dat we streven naar een samenleving waarin iedereen met respect en waardigheid wordt behandeld, ongeacht zijn of haar geslacht, achtergrond of beroep.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder