Connect with us

Economie

Peter Gillis houdt op met ‘Massa is Kassa’: ‘Het is afgelopen!’

Ongeveer vier weken geleden hebben Peter Gillis en Nicol Kremers aangekondigd dat ze als koppel uit elkaar gaan. Nicol zal waarschijnlijk niet meer te zien zijn in ‘Massa is Kassa’, maar de gevolgen blijken groter te zijn dan verwacht.

De breuk tussen de sterren van ‘Massa is Kassa’ kwam voor velen niet als een verrassing. Volgens verschillende bronnen zouden Peter en Nicol al sinds september 2022 uit elkaar zijn. Deze bronnen gaven echter aan dat het koppel voor de schijn bij elkaar zou blijven om de kijkcijfers van het programma hoog te houden.

Dit heeft kennelijk gewerkt, de gemiddelde kijkcijfers van het programma op SBS6 zijn nog altijd 800.000 per aflevering. Het programma heeft inmiddels 72 afleveringen uitgezonden, verdeeld over 9 seizoenen.

Talpa heeft al een tiende seizoen aangekondigd voor ‘Massa is Kassa’, maar hoe dit eruit zal zien is nog niet bekend. Eerder was het vermoeden dat Nicol nog wel af en toe te zien zou zijn.

Peter Gillis stopt met ‘Massa is Kassa’
In weekblad Party wordt echter gesproken over het einde van ‘Massa is Kassa’. De breuk met Nicol zou de belangrijkste reden zijn voor deze ramp. Verschillende bronnen melden dat de relatie tussen Peter en Nicol niet is wat het lijkt.

Zo zou de auto die Peter voor zijn ex-vriendin zou kopen nooit zijn betaald en zou er een hevige ruzie tussen hen zijn geweest. Het lijkt hiermee uitgesloten dat Nicol nog sporadisch te zien zal zijn in ‘Massa is Kassa’.

Hoewel er een tiende seizoen van het programma op komst is, lijkt dit voorlopig het laatste seizoen te zijn. Thomas Woolthuis geeft aan in Party: “Peter is nogal onder de indruk van het feit dat ze weg is en krijgt de publieke opinie tegen zich.

Hij heeft al heel snel weer een nieuwe vriendin.” In het nieuwe seizoen zullen we waarschijnlijk zien hoe Peter zijn kasteel afbouwt.