Connect with us

Nieuwste

Henny Huisman scheldt Peter Gillis uit: ‘Neppe dikzak’

Henny Huisman is helemaal uitgekeken op Peter Gillis. Hij snapt niet dat hij überhaupt op televisie mag verschijnen. “Hij is een neppe dikzak”, vindt hij.

Peter Gillis krijgt de laatste tijd bakken kritiek over zich heen. Zijn vakantieparken zouden een smerige boel zijn en nu is er ook de aangifte vanwege de mishandeling van zijn partner Nicol. Toch blijft Peter Gillis gewoon op de buis. Er is zelfs een negende seizoen van Massa is Kassa aangekondigd.

Henny Huisman snapt er niks van. Meer nog. Hij vindt het walgelijk om naar Gillis te kijken. “Die dikzak, die Peter Gillis. Die speelt de baas. Die wil even laten zien dat hij overwicht heeft: dit moet zus, dat moet zo. Maar hij moet zelf als baas het beste voorbeeld geven, dan ben je een goeie baas.”

Henny vindt dat Peter niet het goede voorbeeld geeft. “Dat hij er zo uitziet, daar kan hij niks aan doen, nou ja, wel een beetje, maar hij speelt een baas en hij geeft zelf het slechtste voorbeeld. Als je het zelf laat verslonzen, kun je geen perfectie van je personeel vragen.”

De BN’er vindt Martien Meiland bijvoorbeeld veel authentieker. “Die is wel totaal zichzelf. Die speelt natuurlijk wel extra leuk als de camera draait, maar dat heeft iedereen. Maar het soort man dat we bij Meiland zien, dat ís hij. Daar kun je wel of niet van houden, maar nep is het niet.”