-

Economie

Patty Brard twijfelt aan oprechtheid Andre Hazes: ‘Hij speelt toneel, ik geloof het niet’

Patty Brard, een bekende Nederlandse presentatrice en televisiepersoonlijkheid, heeft tijdens een uitzending van Shownieuws haar twijfels geuit over een emotioneel moment tussen André Hazes en zijn moeder Rachel Hazes. Tijdens het Holland Zingt Hazes-concert gaf André zijn moeder een aai over haar bolletje terwijl hij langs haar liep.

Dyantha Brooks, een andere presentatrice van het programma, vond het moment aandoenlijk en raakte ontroerd door de emotie tussen de twee.

Patty daarentegen bleef sceptisch en uitte haar twijfels over de authenticiteit van het moment. Ze verwees naar het feit dat er op dat moment veel mensen met videocamera’s omheen stonden, wat zou kunnen betekenen dat het moment opzettelijk in scène is gezet.

Patty verwees ook naar de lopende juridische strijd tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne, waarvan werd gespeculeerd dat André zich erbij zou voegen. Hoewel André dit gerucht heeft ontkend, lijkt Patty er niet helemaal van overtuigd te zijn.

Het Holland Zingt Hazes-concert is een jaarlijks evenement waarbij Nederlandse artiesten de nummers van volkszanger André Hazes zingen.

Het concert wordt georganiseerd door Rachel Hazes, de voormalige vrouw van André en de moeder van hun kinderen Roxeanne en André Jr. De familie Hazes is sinds André zijn vaarwel in 2004 regelmatig in de media verschenen vanwege hun conflicten en familiedrama’s.

Het is begrijpelijk dat Patty Brard twijfels heeft over de oprechtheid van het moment tussen André en Rachel Hazes. De familie Hazes heeft in het verleden veel persaandacht gekregen vanwege hun interne conflicten, waaronder een langdurige ruzie tussen Rachel en Roxeanne over de erfenis van André.

Hoewel het mogelijk is dat het moment tussen André en Rachel oprecht was, kan het ook gezien worden als een publiciteitsstunt om de aandacht te vestigen op het Holland Zingt Hazes-concert en de documentaire die erover wordt gemaakt.

Het is belangrijk om te onthouden dat niet alles wat in de media wordt gepresenteerd altijd even oprecht is. Het is begrijpelijk dat mensen sceptisch zijn over gebeurtenissen die in de media worden gepresenteerd, vooral als het gaat om conflicten binnen families.

Het is aan de individuele kijker om te beslissen wat ze wel en niet geloven en om kritisch te blijven bij het interpreteren van de media.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder