-

Economie

Ouders nemen drastische beslissing nadat zoontje (6) gepest wordt vanwege flaporen.

Laten we dit ventje overladen met hartjes!

Geen enkele ouder wil zijn kleintje zien lijden. Nog minder willen ze dat hun kind gepest wordt. Deze jongen werd echter zo hard gepest met zijn afstaande oren, dat zijn ouders een ingrijpende beslissing namen.

Het zoontje van Kallie Berger, Gage, werd verschrikkelijk hard gepest toen hij in het eerste leerjaar zat. Gemene klasgenootjes zeiden hem dat hij rare oren had en dat hij op een elf leek.

School kon niets doen

Op een bepaald ogenblik was het zo erg dat de zesjarige Gage niet meer naar school wilde. Zijn ouders, Kallie en Tim, moesten lijdzaam toekijken. Ook de school kon niets doen om de pesterijen te doen stoppen.

Soms stond Gage voor de spiegel en drukte zijn oren tegen zijn hoofd om te zien hoe hij er zou uitzien met normale oren. Mama getuigde: “Hij voelt zich soms minderwaardig en denkt: ik ben niet goed genoeg.”

Ingrijpende beslissing

De ouders van Gage vreesden dat zijn zelfvertrouwen voorgoed beschadigd zou zijn. Het jongetje vertelde: “Ik wil gewoon niet meer gepest worden.”

Na heel lang nadenken en overleggen, besloten Tim en Kallie, in samenspraak met hun zoontje, om een drastische beslissing te nemen. Ze regelden een afspraak met een plastisch chirurg om de oren van Gage te laten opereren.

De ingreep duurde twee uur. Na twee dagen mocht het verband eraf. Toen Gage zijn nieuwe uiterlijk zag, kon hij zijn geluk niet op.

Dit verhaal dateert al van enkele jaren terug, maar helaas is het daarom niet minder actueel. Sommige mensen vinden het te ver gaan dat personen die gepest worden zelfs cosmetische ingrepen laten uitvoeren. Langs de andere kant is het gewoon het belangrijkste dat deze jongen zich goed in zijn vel voelt.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder