-

Economie

Ouders nemen drastische beslissing nadat zoontje (6) gepest wordt vanwege flaporen.

Laten we dit ventje overladen met hartjes!

Geen enkele ouder wil zijn kleintje zien lijden. Nog minder willen ze dat hun kind gepest wordt. Deze jongen werd echter zo hard gepest met zijn afstaande oren, dat zijn ouders een ingrijpende beslissing namen.

Het zoontje van Kallie Berger, Gage, werd verschrikkelijk hard gepest toen hij in het eerste leerjaar zat. Gemene klasgenootjes zeiden hem dat hij rare oren had en dat hij op een elf leek.

School kon niets doen

Op een bepaald ogenblik was het zo erg dat de zesjarige Gage niet meer naar school wilde. Zijn ouders, Kallie en Tim, moesten lijdzaam toekijken. Ook de school kon niets doen om de pesterijen te doen stoppen.

Soms stond Gage voor de spiegel en drukte zijn oren tegen zijn hoofd om te zien hoe hij er zou uitzien met normale oren. Mama getuigde: “Hij voelt zich soms minderwaardig en denkt: ik ben niet goed genoeg.”

Ingrijpende beslissing

De ouders van Gage vreesden dat zijn zelfvertrouwen voorgoed beschadigd zou zijn. Het jongetje vertelde: “Ik wil gewoon niet meer gepest worden.”

Na heel lang nadenken en overleggen, besloten Tim en Kallie, in samenspraak met hun zoontje, om een drastische beslissing te nemen. Ze regelden een afspraak met een plastisch chirurg om de oren van Gage te laten opereren.

De ingreep duurde twee uur. Na twee dagen mocht het verband eraf. Toen Gage zijn nieuwe uiterlijk zag, kon hij zijn geluk niet op.

Dit verhaal dateert al van enkele jaren terug, maar helaas is het daarom niet minder actueel. Sommige mensen vinden het te ver gaan dat personen die gepest worden zelfs cosmetische ingrepen laten uitvoeren. Langs de andere kant is het gewoon het belangrijkste dat deze jongen zich goed in zijn vel voelt.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder