-

Algemeen

Lisa’s opmerkelijke prestatie: Intiem met bijna 1000 mannen in 7,5 uur

Ooit gehoord van Lisa Sparks? Misschien omdat deze natuurlijke ster nog steeds een uniek wereldrecord op zijn naam heeft staan.

Inmiddels is Lisa 44 jaar oud en speelde ze vooral in 18+ films als een M!LF met enorme b0rsten, maar het was dankzij haar stunt in 2004 dat haar naam nog steeds bekendheid kreeg in de p0rno-industrie.

Zo won de Amerikaanse actrice het wereldrecord “s*ks hebben met de meeste mannen op één dag” op de Poolse “p0rnobeurs”.

Het vorige record werd gevestigd in 2003 met 753 mensen op een dag. Lisa brak uiteindelijk het record met maar liefst 919 mannen die s*ks mochten hebben in slechts 7,5 uur. Lisa bespreekt nu in een interview haar wereldrecord van 17 jaar geleden.

Het is niet altijd leuk
Lisa kijkt met gemengde gevoelens terug op deze gebeurtenis. Hoewel het een onvergetelijke ervaring was, waren er ook veel minpunten.

Hoewel ze meer dan 7 uur de liefde bedreef, waren er momenten dat ze zich d00d verveelde en besloot om gewoon McDonald’s te bestellen. Zo heeft Lisa twee concurrenten die tegelijkertijd ook het wereldrecord proberen te verbreken.

Logischerwijs waren er ook honderden mannen aanwezig die het heerlijk vonden om gratis en voor niets (snel) s*ks te kunnen hebben met een p*rnoster, maar de voorbereiding van deze heren kost soms tijd, zegt Lisa:

“Er waren ook veel pluizige veren aanwezig op het evenement. Zij zijn degenen die ervoor zorgen dat de er*ctie van een man stevig blijft.

Bij sommige heren duurt het soms even en dan moet ik wachten. Soms verveel ik me zo dat ik vraag om McDonald’s te bestellen.

Uiteraard is er ook veel str*ss verbonden aan alles. Zo was de Poolse regering op de hoogte van deze gewetenloze wereldrecordpoging en wilden ze daar absoluut niets van weten.

Ze dre!gde zelfs iedereen op het evenement te arr*steren als ze hiermee instemden.

Hierdoor ziet de organisatie zich gen00dzaakt op het laatste moment op een geheime locatie het een en ander te laten gebeuren in de hoop niet gepakt te worden. Dit heeft Lisa veel str*ss bezorgd, dus ze ziet het niet altijd positief.

“Eerlijk gezegd is dit evenement een van de weinige dingen waar ik spijt van heb in mijn meer dan 21-jarige p0rnocarrière. Het was de enige baan die ik aannam die ik deed voor het geld. Begrijp me niet verkeerd, want ik vind collectieven nog steeds geweldig, vooral met mijn fans.

“Uiteindelijk verliep het hele proces van het organiseren van het evenement niet volgens plan en ik was heel blij dat ik in het vliegtu!g terug naar mijn thuisland zat en niet in een of andere gev*ngenis in het buitenland.

Trouwens, hier wat oude en recente foto’s van de legendarische Lisa, die nog steeds kan pronken met haar wereldrecord pittig eten.

Algemeen

Tim Hofman doet opvallende uitspraak tijdens pr0ces tegen man die hem wilde verm00rden

Het 0penbaar m1nisterie eist 12 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging tegen Chris T. (42) voor zijn poging tot m00rd op tv-presentator Tim Hofman. Op 6 september 2023 drong T. gewapend met een omgebouwd gaspistool het BNNVara-gebouw binnen en verklaarde dat hij Hofman wilde doodschieten.

Tim Hofman

Chris T.’s Motivatie en Acties

Chris T., die woensdag voor het eerst in de r*chtszaak verscheen, verklaarde dat hij naar Hilversum was gereisd om ‘controle op te zoeken’ en ‘de confrontatie aan te gaan’ met Hofman.

Hij gaf aan dat hij overwoog om Hofman daadwerkelijk neer te schieten, maar twijfelde of hij het daadwerkelijk zou doen. “Als hij zou komen, zou ik het waarschijnlijk niet eens kunnen,” aldus T. Hij overwoog zelfs een smoesje om Hofman naar de receptie te lokken, maar dit plan werd niet uitgevoerd omdat hij dat ‘zielig voor de baliemedewerkster’ vond.

Na een middag rondfietsen in Hilversum, keerde T. terug naar het BNNVara-gebouw. Hij verklaarde dat hij niet precies wist waarom hij toen naar binnen liep en verklaarde dat hij Hofman zou komen doodschieten en buiten zou wachten. “Dat is echt heel moeilijk,” zei hij tegen de rechter.

Tim Hofman

Verklaring van Tim Hofman

Hoewel Tim Hofman niet in de r*chtszaak aanwezig was, las zijn advocaat Maarten Pijnenburg een verklaring voor. Hofman benadrukte de grote impact van het incident op zichzelf en zijn omgeving.

Hij pleit niet voor een hoge str@f, maar voor een goede behandeling van T. In zijn verklaring merkte Hofman op dat de dreiging tegen hem een maatschappelijk probleem aan de kaak stelt, met name de invloed van radicale en extremistische figuren op kwetsbare personen.

Hofman sprak ook over de rol van sociale media en andere beïnvloeders die radicale ideeën verspreiden, wat kan bijdragen aan dergelijke gewelddadige daden. “Het idee om een mediamaker te vermoorden om wat hij zegt of maakt, druist tegen de democratische fundamenten als persvrijheid en vrijheid van meningsuiting,” aldus Hofman.

Tim Hofman

De Herbeleving van het 1ncident

Hofman heeft het incident eerder gereconstrueerd in zijn programma Boos. Hij verklaarde dat T. wilde demonstreren tegen ‘extreemlinkse personen’. Hofman gaf aan dat hij het incident als een moment van rouw heeft ervaren, waarbij hij bewust de angst en het verdriet heeft gevoeld. Hij vergeleek zijn situatie met die van Peter R. de Vries, en verklaarde dat hij, indien nodig, met een rechte rug zou blijven staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

Chris T. wordt nu geconfronteerd met een zware str@f en een tbs-maatregel, waarbij de rechter de ernst van zijn daad onderkent en de noodzaak van behandeling benadrukt.

Lees verder