-

Economie

John van den Heuvel vreemdgegaan met medewerkster Eva Jinek

John van den Heuvel

John van den Heuvel zei net dat de strakke beve!liging die hij heeft ingesteld een goede manier is om bedrog te voorkomen.

We vonden het grappig wat hij bedoelde, maar volgens Jan Roos meende John het.

Jan Roos beweert dat John van den Heuvel zijn vrouw meer dan 30 jaar heeft bedr0gen.

Volgens Jan Roos zal John klaar zijn met de receptioniste die werkt aan de talkshow van Eva Jinek.

Overigens boycot John Eva Jinek al een tijdje vanwege de lakse beveil!ging in haar studio.

Als het waar is wat Jan Roos zei, dan zou John waarschijnlijk niet vals spelen sinds hij zijn beveil!ging kreeg omdat ze hem overal volgden, daarom zei hij ook dat zijn beveil!ging een goede manier is om vals spelen te voorkomen.

Dit moet gebeurd zijn voordat John werd veiliggesteld, wat echt lang geleden was.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder