-

Economie

Zien: Zoontje Lil’ Kleine zet zijn eerste pasjes.

Lil’ Kleine is zo fier als een pauw. Dit weekend zette zijn zoontje Lío namelijk zijn eerste pasjes. De ouders deelden de mijlpaal op Instagram.

Het schattige mannetje zette zijn eerste stapjes in Amsterdam. In de video van mama Jaime Vaes zien we hoe hij een beetje wankel in de richting van mama stapt.

Ibiza

De voorbije weken was de rapper samen met zijn gezin op Ibiza om er uitgebreid vakantie te vieren. Lil’ Kleine had de tijd van zijn leven met zijn zoontje. Op foto’s is te zien hoe het vader en zoon duo samen in een prachtig zwembad met uitzicht op de Middellandse Zee dolt.

Kritiek

Eerder dit jaar kwam de rapper in opspraak omdat hij vakantie ging vieren in Dubai, terwijl de wereld toen kreunde onder het coronavirus. Er was namelijk afgeraden om het vliegtuig te nemen, maar dat hield Lil’ Kleine niet tegen. Op Instagram was ook te merken dat ze niet veel aandacht schonken aan de coronamaatregelen. Toen hun zoontje plotseling hoge koorts kreeg, was het even paniek. Het gezin zat uiteindelijk bijna twee maanden in ‘quarantaine’ in Dubai.

View this post on Instagram

Pool party

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on

View this post on Instagram

Lío, yo te quiero muchoooo!

A post shared by ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) on

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder