Connect with us

Economie

Zien: Zoontje Lil’ Kleine zet zijn eerste pasjes.

Lil’ Kleine is zo fier als een pauw. Dit weekend zette zijn zoontje Lío namelijk zijn eerste pasjes. De ouders deelden de mijlpaal op Instagram.

Het schattige mannetje zette zijn eerste stapjes in Amsterdam. In de video van mama Jaime Vaes zien we hoe hij een beetje wankel in de richting van mama stapt.

Ibiza

De voorbije weken was de rapper samen met zijn gezin op Ibiza om er uitgebreid vakantie te vieren. Lil’ Kleine had de tijd van zijn leven met zijn zoontje. Op foto’s is te zien hoe het vader en zoon duo samen in een prachtig zwembad met uitzicht op de Middellandse Zee dolt.

Kritiek

Eerder dit jaar kwam de rapper in opspraak omdat hij vakantie ging vieren in Dubai, terwijl de wereld toen kreunde onder het coronavirus. Er was namelijk afgeraden om het vliegtuig te nemen, maar dat hield Lil’ Kleine niet tegen. Op Instagram was ook te merken dat ze niet veel aandacht schonken aan de coronamaatregelen. Toen hun zoontje plotseling hoge koorts kreeg, was het even paniek. Het gezin zat uiteindelijk bijna twee maanden in ‘quarantaine’ in Dubai.

View this post on Instagram

Pool party

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on

View this post on Instagram

Lío, yo te quiero muchoooo!

A post shared by ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) on