Connect with us

Economie

Dit is de nieuwe 25-jarige vriendin van Peter Gillis (60)

Peter Gillis

Peter Gillis en Nicol Kremers hebben recent aangekondigd dat hun relatie voorbij is. Ondanks dat de twee nog samen te zien zijn in het SBS6-programma Massa is Kassa, lijken ze beiden al weer volop van het vrijgezellenleven te genieten.

Na talloze geruchten over Nicol die zou daten met een andere man, kwam Peter eindelijk met het langverwachte nieuws. Hij meldde op social media: “Beste vrienden en fans, Nicol en ik hebben in goede harmonie besloten uit elkaar te gaan.

Hoewel we als vrienden nog veel plezier hebben met elkaar, is het beter als we elk onze eigen weg inslaan.

Ik hoop dat iedereen begrijpt dat we voorlopig met rust gelaten willen worden terwijl we dit verwerken.” Nicol was toen al ingetrokken bij haar nieuwe, inmiddels ex-, vriend, een kapper uit Schoonhoven.

Peter Gillis slaat opnieuw toe met 25-jarige vrouw
Carnaval is net voorbij en zowel Peter als Nicol waren aanwezig op verschillende feestjes in Brabant.

Helaas blijf je tegenwoordig niet onopgemerkt tussen duizenden Carnavalsvierders in Nederland. Beiden werden dan ook zoenend gespot in verschillende kroegen.

Nicol lijkt definitief afscheid te hebben genomen van haar kapper uit Schoonhoven. Peter heeft zijn liefde voor jongere vrouwen echter voortgezet.

Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat ontvingen beelden van een zoenende Peter. Een kroegganger zag de twee aan de bar hangen en besloot het stel te volgen nadat ze de bar verlieten. De twee gingen naar de auto van Peter waar ze nog even zoenden.

Dit alles werd vastgelegd op beeld, waarvan Roddelpraat het toonde in hun laatste uitzending. Dennis vroeg de filmer nog om meer informatie en ontdekte dat de vrouw rond de 25 jaar oud is, wat een leeftijdsverschil van 35 jaar betekent. De beelden beginnen vanaf minuut 3:27!