-

Economie

Bekendmaking: Sylvie Meis onthult nieuwe relatie met succesvolle F1-coureur!

Sylvie Meis heeft opnieuw succes geboekt in de datingwereld. Het supermodel, dat onlangs nog scheidde van kunstenaar Niclas Castello, zou nu een relatie hebben met autocoureur Markus Winkelhock, zo melden Duitse media.

Het stel zou elkaar al langer kennen, maar tijdens een campagne voor modebedrijf MAC Jenas is de vonk echt overgeslagen.

Volgens een bron waren de twee helemaal op hun gemak bij elkaar en lijken ze zowel professioneel als privé goed bij elkaar te passen.

Markus Winkelhock is een 42-jarige coureur en zoon van de overleden Formule 1-coureur Manfred Winkelhock.

Hij heeft zelf ook geracet in deze klasse en nam in 2006 en 2007 zelfs deel als invaller voor het Nederlandse Spyker-team.

Helaas heeft hij maar één race kunnen rijden, want daarna ging het team verder met Sakon Yamamoto.

Sylvie Meis lijkt nu gelukkig te zijn met Markus Winkelhock, maar het is nog onbekend wat de toekomst voor dit koppel in petto heeft.

Het is niet de eerste keer dat het supermodel haar hart verliest aan een bekende persoonlijkheid.

Eerder had ze een relatie met onder meer Rafael van der Vaart en Charbel Aouad.

Het is niet alleen de liefde die goed lijkt te gaan voor Sylvie Meis, want ze is ook nog eens succesvol in haar carrière als model en presentatrice.

Zo heeft ze onder meer gewerkt voor Victoria’s Secret en was ze jurylid bij Germany’s Next Topmodel.

Het lijkt erop dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor deze veelzijdige en getalenteerde vrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Markus Winkelhock (@markus_winkelhock)

Economie

Viraal Tiktok video zet online discussie in gang over verstelbare stoelen bij lange vluchten

Het zoeken naar comfort tijdens een vliegreis kan behoorlijk irritant zijn, met name bij langeafstandsvluchten.

Is het achterover leunen van je stoel de oplossing of biedt een nekkussen soelaas? Is het de investering waard om voor first class te kiezen, of voldoet een plaats in de economy class?

Een bepaalde TikTok-gebruiker en reisblogger heeft een veelvoorkomend dilemma tijdens vluchten, en vooral bij langeafstandsvluchten, aangekaart: de vraag of het geoorloofd is je stoel achterover te kantelen.

Na het plaatsen van haar verhaal, wakkerde ze een hevige online discussie aan.

Lees verder om te ontdekken wat de meerderheid daarover te zeggen had.

Taylor Futch, bekend op TikTok als @tfutchh, bracht een veelvoorkomend scenario ter sprake op het sociale netwerk.

Op een vlucht besloot ze haar stoel achterover te zetten voor meer comfort, maar de passagier achter haar was daar niet van gediend en duwde haar stoel terug naar voren.

“Wow, iemand heeft net mijn stoel vooruitgeduwd en gezegd dat ik niet mag leunen tijdens mijn tien uur durende vlucht omdat ze dat te veel vindt”, postte Taylor bij een video van negen seconden die ondertussen viraal is gegaan. “Wat moet ik nu doen?”

De reacties op het dilemma van de 26-jarige lieten niet lang op zich wachten en de meningen waren verdeeld.

Eén persoon betoogde: “Jullie zijn gek… Als mijn stoel achterover kan en ik heb ervoor betaald, dan leun ik ook achterover!!! En als degene achter mij hetzelfde doet… ✨ dan hebben ze net zoveel ruimte✨”.

Een ander persoon gaf tegenwicht: “Alleen omdat het kan, betekent nog niet dat je het moet doen. Ik zou het niet prettig vinden als iemand het bij mij deed, dus doe ik het ook niet bij een ander. ✨”

Er waren ook mensen die aangaven dat ze zelfs op lange vluchten rechtop zouden blijven zitten om de passagier achter hen niet te hinderen.

Er was in ieder geval één reactie die niet de passagiers de schuld gaf, maar de luchtvaartmaatschappijen. “Als jullie zeggen dat achterover leunen onbeleefd is, zijn jullie eigenlijk boos op de luchtvaartmaatschappijen. Schrijf ze een e-mail om te klagen dat ze de stoelen groter moeten maken en meer ruimte moeten bieden.”

In een vervolgpost deelde Taylor dat ze haar stoel achterover had gezet, behalve tijdens de maaltijden.

@tfutchh

What would you do? #traveltiktok #solotravel #hostellife

♬ queen of disaster with sparkles – ˚ ˚。° ⋆♡˚🎀 ꒰ ྀི ◞ ˕ ก ꒱ ⭐️

Wat vind jij? Is het acceptabel om je stoel achterover te leunen in een vliegtuig, ongeacht de duur van de vlucht of maakt de lengte van de vlucht toch uit?

Deel je mening in de reacties.

Lees verder