Connect with us

Nieuwste

André Hazes flirt volop met deze bloedmooie dame

Een volger op Instagram had een belangrijke waarschuwing voor Monique Westenberg. De volger zegt dat André Hazes flirt met een andere vrouw.

Vorig weekend maakte hij bekend dat hij en de moeder van zijn zoontje weer een setje zijn. “Mijn hart ligt voor altijd bij jou”, liet de zanger weten.

Bij een foto waarop hij Monique een zoen geeft, schrijft Hazes: “En ik zal nog langer van je houden.”

Via een bericht op Instagram zei Monique dat ze ontzettend trots is op André. Daarop plaatste de zanger met een reactie dat hij van haar houdt.

Hazes

Dat de twee weer een setje zijn, willen ze duidelijk aan de grote klok hangen. Volgers hebben toch een belangrijke waarschuwing voor de blondine.

Onder een foto van Monique schrijft een fan dat de zanger contact heeft met een andere vrouw.

De volger laat weten: “Monique, André heeft contact met Abigail.” Het gaat om een bloedmooie dame.

André Hazes

Juicekanaal Reality FBI onthult dat de dame geen onbekende is voor André. Abigail reageerde gisteren namelijk op een foto die de zanger deelde. “Ben nu wel heel benieuwd naar de aard van dat contact.”

Maar André is lang niet de enige die ijverig contact heeft met een ander. Zo was Monique onlangs op vakantie naar Curaçao. Daar zou ze geflirt hebben met een andere man.

Yvonne Coldeweijer meldde op Instagram: “Ze kwam de hele tijd bij zijn bedje kletsen, maakte selfies met hem, was aanhankelijk.”