-

Nieuwste

Betrapt: Prinses Amalia zakt nachtje door in haar favoriete Amsterdamse kroeg

prinses Amalia

Vorige week is prinses Amalia gezien op een bijzondere plaats in Amsterdam. Ze besloot om samen met een groepje vriendinnen een drankje te gaan doen in haar favoriete kroeg. De prinses probeerde onherkenbaar te blijven door haar haren in een staartje te doen. Maar door de vier beveiligers bij haar kregen bezoekers algauw in de smiezen dat het om Amalia ging.

Een aantal vaste gasten van café Sweelinck in Amsterdam hadden haar eerst niet opgemerkt. “Omdat ze met een clubje andere meiden was”, onthult een stamgast. De kroeg krijgt wel vaker studenten over de vloer. “Daarbij had Amalia haar haren in een staartje, waardoor ze niet meer zo gemakkelijk herkenbaar is. Er waren alleen wel vier man beveiliging bij. Dat trok onze aandacht en zo ontdekten we dat het om Amalia ging.”

Hart voor Amsterdam

Eerder werd al duidelijk dat prinses Amalia een hart heeft voor Amsterdam. Daar is ze eerder al gezien in verschillende restaurants. Daar spreekt ze volgens Story vooral af met twee vriendinnen uit haar tijd aan het Sorghvliet gymnasium in Den Haag. Meteen na hun eindexamen zijn ze dan in Amsterdam gaan studeren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cafe Sweelinck (@cafesweelinck)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder