Connect with us

Nieuwste

Betrapt: Prinses Amalia zakt nachtje door in haar favoriete Amsterdamse kroeg

prinses Amalia

Vorige week is prinses Amalia gezien op een bijzondere plaats in Amsterdam. Ze besloot om samen met een groepje vriendinnen een drankje te gaan doen in haar favoriete kroeg. De prinses probeerde onherkenbaar te blijven door haar haren in een staartje te doen. Maar door de vier beveiligers bij haar kregen bezoekers algauw in de smiezen dat het om Amalia ging.

Een aantal vaste gasten van café Sweelinck in Amsterdam hadden haar eerst niet opgemerkt. “Omdat ze met een clubje andere meiden was”, onthult een stamgast. De kroeg krijgt wel vaker studenten over de vloer. “Daarbij had Amalia haar haren in een staartje, waardoor ze niet meer zo gemakkelijk herkenbaar is. Er waren alleen wel vier man beveiliging bij. Dat trok onze aandacht en zo ontdekten we dat het om Amalia ging.”

Hart voor Amsterdam

Eerder werd al duidelijk dat prinses Amalia een hart heeft voor Amsterdam. Daar is ze eerder al gezien in verschillende restaurants. Daar spreekt ze volgens Story vooral af met twee vriendinnen uit haar tijd aan het Sorghvliet gymnasium in Den Haag. Meteen na hun eindexamen zijn ze dan in Amsterdam gaan studeren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cafe Sweelinck (@cafesweelinck)