-

Economie

Ali B reageert op vervolging: ‘Verbaast mij enorm’

Ali B reageert op het nieuws dat hij wordt vervolgd voor drie zedenfeiten, terwijl één zaak tegen hem is geseponeerd. De rapper en mediapersoonlijkheid werd beschuldigd van drie verkrachtingen en een aanranding.

Hij is opgelucht dat de zaak waarbij geen strafbare feiten werden geconstateerd, is geseponeerd. Hij is echter “enorm verbaasd” over de andere zaken waarvoor hij zich wel voor de rechter moet verantwoorden.

Ali B’s advocaat heeft benadrukt dat zijn cliënt zijn onschuld blijft volhouden en dat hij zich zal blijven verdedigen tegen de aantijgingen.

De zanger suggereert dat de beslissing om hem te vervolgen voor de andere zedenfeiten werd ingegeven door druk van de publieke opinie.

Hij heeft de afgelopen 14 maanden geprobeerd om snelheid te krijgen in het onderzoek en vroeg om duidelijkheid, maar deze werd niet beantwoord.

Ali B heeft ook mediationgesprekken aangevraagd met de vrouwen die aangifte hebben gedaan. Deze gesprekken zijn momenteel aan de gang en worden als zeer waardevol beschouwd.

Hij heeft het OM verzocht deze gesprekken af te wachten voordat er vervolgstappen worden genomen. De zanger noemt het “onbegrijpelijk” dat het OM ervoor heeft gekozen om deze gesprekken niet af te wachten, vooral omdat ze binnenkort zouden worden afgerond.

De verdenkingen hebben betrekking op feiten die zouden zijn gepleegd in 2014 en 2018 in Heiloo, Amsterdam en in het buitenland. Eén van de drie feiten is “Voice-gerelateerd”.

Het is niet duidelijk om welke feiten het precies gaat en wie de slachtoffers zijn. Ali B heeft altijd volgehouden dat hij onschuldig is en dat er geen strafbare feiten zijn gepleegd.

De zaak heeft veel media-aandacht gekregen sinds de beschuldigingen tegen Ali B naar buiten kwamen. De rapper heeft de beschuldigingen altijd ontkend en is blij dat een zaak tegen hem is geseponeerd. Hij blijft zich echter verdedigen tegen de andere aantijgingen en hoopt dat de mediationgesprekken een positieve bijdrage zullen leveren aan de zaak.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder