-

Economie

Politie voor schut: ‘krullenbol’ in midden die zicht belemmert, blijkt iets heel anders.

Voorbije zaterdag stond de politie behoorlijk voor schut toen ze een auto aan de kant zetten. Ze zagen namelijk een buxus aan voor een ‘krullenbol’ die het zicht belemmerde in de tweepersoonsauto.

De Politie Amsterdam Oost Watergraafsmeer deelde een bizarre gebeurtenis op Facebook. De politieagenten zagen een Smart rijden met in de auto, althans dat dachten ze toch, drie personen. Omdat het een tweepersoonsauto was, lieten ze het voertuig stoppen.

De politie schreef op Facebook dat ze tijdens de controle algauw ontdekten wie deze derde persoon was.

“Tijdens de controle verklaarden de inzittenden dat ze zojuist een bezoek hadden gebracht aan een tuincentrum, en bleek de krullenbol in het midden een buxusbol te zijn.”

De agenten konden er de humor wel van inzien! Ze schreven: “We hebben er hartelijk om kunnen lachen!”

Deel dit bericht met je vrienden!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder