Connect with us

Economie

Marco Borsato legt zich goed in de watten als single.

Zanger Marco Borsato is in zijn penthouse in Alkmaar aan zijn nieuwe leven als vrijgezel begonnen. Het lijkt erop dat hij zich goed in de watten legt.

Weekblad Privé meldt dat hij vorig weekend gespot is in een groothandel in zijn nieuwe woonplaats. Op foto’s is te zien dat hij naar huis gaat met twee enorme dozen boodschappen. Uiteraard kan ook een koud biertje niet ontbreken tijdens deze hitte.

Vorige week sloeg Marco definitief de deur van zijn villa in ’t Gooi achter zich dicht. Daar laadde hij samen met zijn broer Armando de laatste verhuisdozen in. Weekblad Weekend schrijft dat de zanger zichtbaar droevig was tijdens het afscheid. Leontine van haar kant maakte tijdens de verhuizing een stralende indruk. De ex van Marco laat zich overigens weer in het openbaar zien. Dat is helemaal anders bij de zanger. Marco schuwt de spotlights nog altijd en sommige mensen maken zich zorgen om zijn mentale toestand.