-

Economie

‘Rico Verhoeven heeft een nieuw liefje’.

Onlangs maakte Rico Verhoeven bekend dat hij niet meer samen is met de moeder van zijn kinderen Jacky. Wel woont hij nog altijd met haar samen in hetzelfde huis. Dat weerhoudt hem er echter niet van om opnieuw verliefd te worden. Volgens bronnen zou de kickbokser zelfs een nieuwe vriendin hebben.

Wie is die vrouw?

Het zou gaan om de 27-jarige Felicia uit Haarlem. De twee werden samen gespot op een verjaardagsfeestje van de beste vriend van Verhoeven, Joseph Klibansky. De hoofdredacteur van weekblad Story, Guido den Aantrekker, weet het zeker dat er liefde in de lucht hangt. Hij vertelde aan Shownieuws: “We weten dit uit zeer betrouwbare bron.” Shownieuws trok zijn stoute schoenen aan en belde de vrouw gewoon op. Volgens Guido reageerde ze niet verbaasd op het gerucht. Ze wilde het niet bevestigen, noch ontkennen. De hoofdredacteur legde uit: “Ze zei: ‘Nee, ik ken hem helemaal niet’. Maar toen gebeurde er wat anders.” Toen Felicia beseft dat ze samen gefilmd waren op het feest, gaf ze toe hem te kennen, maar voegde eraan toe dat ze alleen maar goede vrienden zijn.

Nog altijd single

Rico zelf reageerde nog niet op het bericht. De manager van de kickbokser liet alvast weten dat Rico de dame helemaal niet kent en dat hij nog altijd single is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

On my way to…….?

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder