Connect with us

Economie

‘Rico Verhoeven heeft een nieuw liefje’.

Onlangs maakte Rico Verhoeven bekend dat hij niet meer samen is met de moeder van zijn kinderen Jacky. Wel woont hij nog altijd met haar samen in hetzelfde huis. Dat weerhoudt hem er echter niet van om opnieuw verliefd te worden. Volgens bronnen zou de kickbokser zelfs een nieuwe vriendin hebben.

Wie is die vrouw?

Het zou gaan om de 27-jarige Felicia uit Haarlem. De twee werden samen gespot op een verjaardagsfeestje van de beste vriend van Verhoeven, Joseph Klibansky. De hoofdredacteur van weekblad Story, Guido den Aantrekker, weet het zeker dat er liefde in de lucht hangt. Hij vertelde aan Shownieuws: “We weten dit uit zeer betrouwbare bron.” Shownieuws trok zijn stoute schoenen aan en belde de vrouw gewoon op. Volgens Guido reageerde ze niet verbaasd op het gerucht. Ze wilde het niet bevestigen, noch ontkennen. De hoofdredacteur legde uit: “Ze zei: ‘Nee, ik ken hem helemaal niet’. Maar toen gebeurde er wat anders.” Toen Felicia beseft dat ze samen gefilmd waren op het feest, gaf ze toe hem te kennen, maar voegde eraan toe dat ze alleen maar goede vrienden zijn.

Nog altijd single

Rico zelf reageerde nog niet op het bericht. De manager van de kickbokser liet alvast weten dat Rico de dame helemaal niet kent en dat hij nog altijd single is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

On my way to…….?

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op