-

Economie

‘Rico Verhoeven heeft een nieuw liefje’.

Onlangs maakte Rico Verhoeven bekend dat hij niet meer samen is met de moeder van zijn kinderen Jacky. Wel woont hij nog altijd met haar samen in hetzelfde huis. Dat weerhoudt hem er echter niet van om opnieuw verliefd te worden. Volgens bronnen zou de kickbokser zelfs een nieuwe vriendin hebben.

Wie is die vrouw?

Het zou gaan om de 27-jarige Felicia uit Haarlem. De twee werden samen gespot op een verjaardagsfeestje van de beste vriend van Verhoeven, Joseph Klibansky. De hoofdredacteur van weekblad Story, Guido den Aantrekker, weet het zeker dat er liefde in de lucht hangt. Hij vertelde aan Shownieuws: “We weten dit uit zeer betrouwbare bron.” Shownieuws trok zijn stoute schoenen aan en belde de vrouw gewoon op. Volgens Guido reageerde ze niet verbaasd op het gerucht. Ze wilde het niet bevestigen, noch ontkennen. De hoofdredacteur legde uit: “Ze zei: ‘Nee, ik ken hem helemaal niet’. Maar toen gebeurde er wat anders.” Toen Felicia beseft dat ze samen gefilmd waren op het feest, gaf ze toe hem te kennen, maar voegde eraan toe dat ze alleen maar goede vrienden zijn.

Nog altijd single

Rico zelf reageerde nog niet op het bericht. De manager van de kickbokser liet alvast weten dat Rico de dame helemaal niet kent en dat hij nog altijd single is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

On my way to…….?

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder