Connect with us

Nieuwste

Sylvana Simons in mini bikini…. je moet ervan houden, kijken maar!

Sylvana Simons is Tweede Kamerlid en voormalig radio- en televisiepresentatrice. Zij is fractievoorzitter van de partij BIJ1, lid van de Tweede Kamer namens de partij en partijvoorzitter. Simmons werd in de jaren negentig beroemd in Nederland als tv- en radiopresentator.

Ze ging de politiek in nadat ze zich in 2015 had uitgesproken tegen racisme. Ze sloot zich korte tijd aan bij de politieke partij DENK en richtte in december 2016 haar eigen partij op. Ze sloot zich eerst aan bij de partij, eerst bekend als Artikel 1 en daarna BIJ1. Bij de parlementsverkiezingen van 2017 deed hij niet mee. In 2018 vertegenwoordigde ze BIJ1 als lid van de Amsterdamse gemeenteraad en in maart 2021 wordt ze lid van de Tweede Kamer.

Simons deelt soms foto’s, zoals die hieronder in bikini! wat denk je?