Connect with us

Economie

‘Prinses Amalia heeft een vriendje in Madrid’

Amalia werd samen met haar moeder Máxima gespot in Madrid tijdens de koninklijke tour. Het was niet de enige keer, want afgelopen weekend werd ze opnieuw gespot in de Spaanse hoofdstad. Wat doet ze daar vaak? De Spaanse media brachten het nieuws dat ze een lieverd heeft!

Nieuw vriendje, maar de reis ging niet alleen over quality time doorbrengen met Maxima. Spaanse media schreven dat er nog een reden was voor haar bezoek aan Madrid. “Sinds afgelopen weekend ontmoet Amalia vrienden in de hoofdstad van ons land en zoekt ze afleiding van de problemen die haar in Nederland kwellen. Bovendien gaat het gerucht dat Amalia een ‘speciale vriend’ in Madrid heeft, waardoor ze vaak terugkeert naar de stad, ‘ meldt de Spaanse website Reportajes.

Maar als dit nieuws waar is, hoe zit het dan met haar relatie met het Duitse Isbrand? In september vorig jaar gingen er geruchten dat de twee uit elkaar waren. Het verhaal maakt gebruik van een omslag waarop een Duitse spion spreekt over een “verbroken relatie” tussen Amalia en Isbrand. Ze hadden in der minne uit elkaar kunnen gaan en bleven alleen vrienden. Niet alleen Story, maar ook Yvonne Coldeweijer deelde in deze periode een bericht over de prinses, dat de breuk zal inluiden. Volgens haar is Amalia huilend aangetroffen op een terras in Utrecht. Zullen de tranen van Amalia nu opraken, heeft ze nieuw geluk gevonden bij de Spanjaard?