Connect with us

Nieuwste

Opnieuw zware medische tegenslag voor Nadège

Oud Chateau Meiland-huishoudster Nadège Coffinet heeft opnieuw zware gezondheidsproblemen. De Franse vrouw, die enige tijd voor de familie Meiland werkte, moet geopereerd worden om een tumor op haar bijnier te verwijderen.

Nadège vertelt aan Shownieuws: “Het is een preventieve operatie. In feite is het een hormonale verstoring.” Dinsdag moet ze onder het mes. “Erica heeft me vanochtend een berichtje gestuurd waarin ze me sterkte wenst. Ik wens ze het beste en ik hoop dat het goed met ze gaat.”

De vrouw heeft de laatste tijd de ene tegenslag na de andere. Vorig jaar kreeg ze anuskanker. Vorige zomer kwam dan ook nog eens een tumor in haar keel aan het licht. Die bleek gelukkig niet kwaadaardig.

De medische tegenslagen zijn moeilijk te verwerken voor Nadège. “Ik kan niet zeggen dat ik op het moment gelukkig ben. Ik heb continu gedoe met de rekeningen. En de onzekerheid van mijn gezondheid, dus nee.”