-

Nieuwste

Nick (39) heeft 3 vrouwen en leeft lekker van hun geld: “Een koning doet niet veel”

Nick Davis is een geval apart. De vader van twee kinderen is werkloos en draagt ​​geen cent bij aan het gezin. Hij heeft maar liefst drie vrouwen die fulltime werken. Nick noemt zichzelf een trofee-echtgenoot en koning. Volgens Nick bewegen de koningen niet veel.

In het huis van Nick zijn het drie vrouwen die de gezinseconomie draaiende houden. Ze betalen de rekeningen, doen het huishouden en koken voor Nick, die zijn dagen doorbrengt met ‘denken’ en ‘leren’. Meer deed hij niet, want dat kostte moeite.

Zijn vrouwen, April, Jennifer en Danielle, zijn de hele dag weg en worstelen ’s nachts. “Ze hebben geluk dat ze een man als ik hebben,” zei Nick op TLC’s “Looking for Sister Wives.”

“Vrouwen zijn niet slim”
Volgens Nick studeert hij de hele dag omdat zijn vrouwen niet ‘slim’ zijn. Een van de vrouwen, April, zei: “Ik ben blij dat iemand in de familie kan lezen en nadenken. Zodat hij mij kan vertellen wat hij heeft gelezen en onderzocht, zodat ik ook kan weten wat het betekent.”

Dit klinkt zo bizar. Om de zaken nog ingewikkelder te maken, begint hij met uit te leggen hoe hij relaties met drie vrouwen heeft gekregen.

Toen hij 24 was, zei hij dat hij geïnteresseerd raakte in polygamie. Hij ontmoette April in 2008 en kreeg negen jaar later gezelschap van Jennifer. In de veronderstelling dat Nick een vriendin zou kunnen vinden, stelde April persoonlijk de 19-jarige Danielle voor. Zo vormden de vier een gezin.

“Kies met wie je seks hebt”
Deze vrouwen hebben niets met elkaar te maken, alleen met Nick. Vier mensen slapen echter in één bed en de gelukkige mag kiezen met wie hij seks wil hebben. Nick, die al een zoon heeft van een ex, werd vorig jaar Vera’s vader nadat Jennifer zwanger raakte.

Nick heeft nog een droom voor de toekomst: “We zijn in gesprek of we een vierde vrouw aan de familie moeten toevoegen. Ik ben er klaar voor!”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder