-

Nederland

Prinses Beatrix ontdekt pijnlijk geheim: “Grootste nachtmerrie”

Terwijl Beatrix haar vader, prins Bernhard, publiekelijk confronteerde, was zij nog koningin. Na het overlijden van Bernhard stelde Beatrix zich in de familiekring een pijnlijke vraag…

“Van wat voor mensen nemen we eigenlijk afscheid”, zo publiceerde het verhaal de pijnlijke vraag die toenmalig koningin Beatrix zichzelf stelde toen Bernhard stierf. Nu is Beatrix’ ergste nachtmerrie uitgekomen…

Beatrix overweegt een nieuw schandaal waarbij haar vader betrokken is, en dat moment lijkt te zijn aangebroken…

Zo meldt Story dat de ‘grappige prins’ al voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog berichten doorgaf aan de nazi’s. Pijnlijke onthullingen komen naar boven.

Zo zijn er nieuwe documenten opgedoken uit het Rijksarchief in Den Haag, waaronder een schatkamer over de mysterieuze Duits-Nederlandse dubbelagent Leonie Brandt-Pütz. Een opvallend detail…

We lazen in Story dat sommige belangrijke delen van het bestand nu plotseling “verdwenen” lijken te zijn.

Nederland

Maxime Meiland ziet zich geconfronteerd met aanzienlijke financiële uitdagingen: ‘Niemand lijkt bereid die grot voor 2,2 miljoen euro te kopen!’

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer besloten eerder dit jaar een villa te verwerven met een aanzienlijke prijskaart van maar liefst 2,2 miljoen euro.

Echter, nog geen jaar later blijkt dat het huis behoorlijk wat gebreken vertoont en een energielabel G heeft.

Dit label, waarbij ‘G’ staat voor ‘Grot’, werd onthuld door tv-makelaar Alex van Keulen in RTL Boulevard.

Alex legde uit: “Er zijn ook huizen te koop voor dezelfde prijs, maar met een energielabel A. Ja, G staat echt voor grot. Dat betekent dat je constant moet blijven verwarmen.

Het aanbrengen van muurisolatie in zo’n woning is een kostbare zaak, denk aan meer dan 100 duizend euro om dit te herstellen. Ik wens ze veel succes, maar ik heb het gevoel dat deze woning nog wel even te koop zal blijven staan.”

Ondertussen blijkt dat Maxime en Leroy recentelijk twee aangrenzende percelen hebben verworven om twee afzonderlijke huizen te laten bouwen.
Maxime Meiland

De exacte plannen zijn nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat ze niet samen onder één dak willen wonen, maar naast elkaar.

De bouwwerkzaamheden moeten nog van start gaan, en zelfs de eerste heipaal is nog niet de grond in gegaan. Maxime heeft echter dringend tijd nodig om haar villa te verkopen, gezien de maandelijkse hypotheeklasten van 14.000 euro en de oplopende stookkosten nu de winter nadert.
Maxime Meiland
Het komt vaak voor dat huizen met een energielabel en prijsklasse als deze jarenlang te koop blijven staan. Gedurende deze periode blijven de kosten opstapelen voor Maxime en Leroy. Hopelijk kunnen Martien en Erica bijspringen in geval van nood.

Lees verder