Connect with us

Economie

‘Jan Smit en Quinty Trustfull zijn betrapt achter schuurtje Koffietijd-villa’

Vandaag alleen nieuws over Jan Smit’s vrouw Liza en Quinty Trustfull’s man Orlando. Hun partners Jan en Quinty werden betrapt op een pittig feest dat Koffietijd al jaren naar de Gooise villa gooide.

Sapdiva Yvonne Coldeweijer liet een van haar ruim 500.000 volgers haar vragen: “Ik ben benieuwd naar Quinty Trustfull… is het echt schattig? Je hebt er nog nooit van gehoord!”, merkte iemand op. Coldeweijer antwoordde: “Dit verhaal is een showbizzhit, maar Quinty vertelde het samen met Jan Smit achter de schuur in de tuin van de Gouden Kooi-villa. 😂 Ze werden betrapt door de producenten van de show die ze aan het filmen waren. Echt lang geleden .”

Coldeweijer vindt Quinty ook een goede vrouw. “Toen ik Telekids nog aan het voorstellen was, was ik een paar keer te gast bij Koffietijd. Kunti is een goede vrouw. Ze is nog steeds mooi omdat haar gezicht nauwelijks is opgeknapt. Dat meisje is een beetje een diva. 😜 Ze wil altijd alles het komt goed Regel het voor haar. Maar er zijn ergere beroemdheden.”