-

Economie

Liefde van Maan voor Marco zwaar bekoeld.

Er gaan al langer hardnekkige geruchten dat Marco Borsato ook een avontuurtje had met zangeres Maan. Nu lijkt het erop dat de zangeres helemaal klaar is met Marco. Meer nog, haar voormalige coach is niet langer haar favoriet.

Maan onthulde haar lijstje van favorieten aan het tijdschrift Fashionchick en daar staat Marco niet meer tussen. De zangeres vertelde: “Dua Lipa is mijn grote idool. Mijn favo nummer van haar is op dit moment Break My Heart van haar nieuwe album. Zo goed bedacht!”

Het gonst van de geruchten

Insiders beweren dat Marco met meer vrouwen naar bed ging dan met de pianiste Iris Hond. Dat is tot nu toe de enige affaire die de zanger bekende. Maar volgens insiders ging Marco meer vreemd. Een naam die vaak genoemd wordt, is die van zangeres Maan. Dat is opvallend, want Marco was indertijd, tijdens het zesde seizoen van The Voice of Holland, nog coach van de toen achttienjarige Maan.

Het management van Maan wilde niets kwijt over het gerucht. Wie de roddel alvast wel leek te bevestigen, was niemand minder dan Henny Huisman. Die verklaarde onlangs: “Ja, hij was bij een modeshow met zijn dochter. Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?”

View this post on Instagram

ze huilt maar ze huilt. dat is soms ook de realiteit en belangrijk om te uiten, ipv alleen maar de lach foto’s hier op insta. hier had ik bijvoorbeeld net Dua Lipa mogen interviewen, mijn grote idool. ik ging erheen met een voorgevoel dat dit wel eens een van de gaafste dingen kon zijn die ik komende tijd zou doen. ik was zo zenuwachtig en wilde het zo goed doen, dat het eigenlijk uiteindelijk niet zo lukte als ik had gewild. ik reed terug, het gesprek herhaalde zich in m’n hoofd en ik bleef haken op de dingen die niet gingen zoals ik had gewild ipv hoe super duper vet het was dat ik gewoon naast haar zat en een gesprek met haar had gevoerd…! waar ik dus hoopte en had verwacht dat ik weg zou gaan met het gevoel van: aaaah ik heb het gewoon gedaan en ben het gelukkigste meisje van de wereld, werd dat overgenomen door m’n perfectionistische ik en tranen… een soort rupsje nooit genoeg en nooit góed genoeg voor mezelf. soms lijkt alles zo perfect maar dan voel je dat van binnen gewoon niet zo, en dan is het ook oke om je daar aan over te geven. niet alles gaat zoals je het het liefst zou willen. ‘laat het los’. emoties zijn mooi, als je lacht, maar ook als je huilt.

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder