-

Economie

FOTO’S: Huwelijk Kees van der Spek in gevaar door uitlekken van e-mail van vrouw!

Kees van der Spek, 58, kennen we natuurlijk allemaal van zijn shows “Fighting Cheaters”, “Cheaters Abroad” en meer. Zo spoort Kees WhatsApp-oplichters op en andere kleine oplichters die mensen proberen op te lichten. Maar Kees komt af en toe ook oplichters tegen die hem proberen op te lichten. We zagen laatst een WhatsApp-gesprek van een typische WhatsApp-oplichter die een filmpje van Kees binnenkreeg. Kees is al enige tijd getrouwd met zijn vrouw Annabelle van der Spek. Ze hebben samen vier zonen, van wie er één al een kind heeft. Kees is een van de weinige bekende Nederlanders die nog nooit op Juice Channel is verschenen. Zoals Frans Bauer en André van Duin. Maar Kees heeft zeker vrouwelijke interesses, moet mevrouw Van der Spek zich zorgen maken?

Kees van der Spek heeft een aanbidder!

Kees deelde een e-mail op Instagram, waarschijnlijk afkomstig van een oplichter. Een vrouw die in Kees geïnteresseerd leek, knutselde een zeer professionele brief in elkaar. Keith deelde deze e-mail: “Hallo. Hoe is het leven? Ik droom ervan een serieuze heer te ontmoeten om een ​​gezin te stichten. Ik hoop dat je geïnteresseerd bent, onze uitwisseling zal doorgaan. Ik zeg nogmaals dat ik een serieus geïnteresseerde uitsluit. Petitie aan om je beter te leren kennen. Is dat je volledige naam? Waar ben je geboren? Hoe oud ben je? Ik wacht echt op je bericht! Polly. Kees voegde eraan toe: “Van der Spek Madame heeft te maken met stevige concurrentie! ‘ De volgelingen van Keith waren het erover eens: ‘Jazeker, Keith. Goede kans! ”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kees van der Spek (@keesvanderspek)

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder