Connect with us

Economie

Goede Tijden, Slechte Tijden zet Ferry Doedens definitief op straat.

Ferry Doedens zal niet meer te zien zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden. In goed overleg met EndemolShine en RTL is besloten om zijn rol van Lucas Sanders op te doeken.

De producent legt uit dat er de voorbije periode een situatie is ontstaan die voor beide partijen tot een laste werkrelatie leidde. De acteur was volgens Shownieuws vorig weekend op een feestje bij Gordon. Daar werd de anderhalve meter regel niet in acht werd genomen. Daarop reageerde de productiemaatschappij dat ze het gesprek zouden aangaan met iedereen die zich niet aan het coronaprotocol houdt.

Doedens is eind mei ook al eens eind mei ook al eens op de vingers getikt toen hij verklaarde dat hij de voorbije acht weken gewoon met iedereen geknuffeld had. De acteur is toen twee weken op non-actief gezet.

Doedens zal nog tot eind november aan de opnames deelnemen. Op die manier hebben de schrijvers nog even de tijd om hem uit de serie te schrijven.

Verdriet

In een reactie op Instagram geeft de acteur heel verdrietig te zijn dat hij afscheid moet nemen van zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ferry schreef: “Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van. De situatie rondom corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen.”

View this post on Instagram

Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van. De situatie rondom Corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest. Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten. Voor nu heb ik behoefte aan rust en dat betekent ook dat ik op dit moment even geen interviews wil doen. Dat komt natuurlijk wel weer maar voor nu hoop ik dat men dat kan respecteren.❤️

A post shared by Ferry Doedens (@ferrydoedens) on