Connect with us

Economie

Eva Jinek brengt groot nieuws naar buiten

Eva Jinek heeft via Instagram bekendgemaakt dat zij en haar partner Dex van der Voorn in verwachting zijn van hun tweede kindje. Op de foto, die Jinek heeft gedeeld, is te zien hoe zij als klein meisje samen met haar broer Jan poseert. Bij de foto schrijft ze: “Zo leuk dat Pax straks ook iemand heeft om mee op te groeien!”

De aankondiging van Jinek komt als een verrassing voor velen. Het is namelijk niet bekendgemaakt of het stel actief bezig was met het krijgen van een tweede kindje. Desondanks zijn de reacties op de post zeer positief en feliciteren fans en collega’s de presentatrice en haar partner met het heuglijke nieuws.

Eva Jinek en Dex van der Voorn verwelkomden hun eerste kind, zoon Pax Valentijn van der Voorn, in september 2018. Sinds de geboorte van hun zoon heeft Jinek de rol van presentatrice van haar eigen talkshow opgegeven om meer tijd met haar gezin door te brengen. Ze presenteert nu het programma Jinek op RTL4 en is ook regelmatig te zien als presentatrice van andere televisieprogramma’s.

Het is nog niet bekend of Jinek van plan is om haar werkzaamheden te verminderen of tijdelijk te stoppen tijdens haar zwangerschap. Wellicht zal zij hier later meer over bekendmaken. Voor nu wensen wij Eva, Dex en Pax in ieder geval een fijne zwangerschap toe en feliciteren we het gezin met de uitbreiding!

De aankondiging van Jinek’s zwangerschap is niet alleen persoonlijk nieuws, maar ook belangrijk nieuws voor de Nederlandse televisiewereld. Jinek is immers een van de meest bekende en invloedrijke presentatrices van ons land en haar programma Jinek wordt zeer goed bekeken. De kans is groot dat haar zwangerschap ook gevolgen zal hebben voor de planning en programmering van het programma, en wellicht zal er een vervanger worden gezocht voor de presentatie van de talkshow tijdens haar afwezigheid.

Desondanks zullen de meeste fans van Jinek vooral blij zijn voor haar en haar gezin en uitzien naar de komst van het nieuwe kindje. De presentatrice heeft zelf aangegeven dat zij zich verheugt op de komst van haar tweede kindje en dat zij niet kan wachten om haar zoon Pax een broertje of zusje te geven. We wensen haar en haar gezin het beste toe voor de toekomst!