Connect with us

Economie

‘DJ Nicky Romero chanteert meisje met stiekem gemaakte foto’

Nicky Romero, beter bekend onder zijn artiestennaam Nick Rotteveel, is een Nederlandse dj en muziekproducent. DJ is op meerdere Juice-kanalen verschenen vanwege meerdere uitgelekte chats met een vrouw. De vrouw maakte screenshots van haar chat met de dj, waarin Juicechannel beweert dat hij haar heeft gechanteerd met openhartige foto’s. Juicechannel meldde: “We kregen net weer een raar verhaal over Nicky. Hij ging bijvoorbeeld een tijdje uit met een dame. Het ging uiteindelijk door omdat ze dacht dat hij een beetje raar was. Verder gebeurde het niet te veel bij de veel dingen. Totdat de dame wat vragen stelde over Nicky. Of hij bijvoorbeeld een verboden middel had gebruikt. Ze antwoordde beleefd dat ze het niet wist. Er is een foto van haar topless. Die is van een camera die blijkbaar in zijn huis hangt.”

Chat tussen Nicky Romero en meisje gelekt

Juicechannel vervolgde: “De vrouw wist niets van deze camera’s en werd onbewust gefilmd. Wat hij haar toen stuurde, lees je in het volgende verhaal.’ Juicechannel plaatste vervolgens het betreffende gesprek, waarop Nicky twee foto’s stuurde en zei: weet je het zeker? Wil je over mij roddelen? Of doe ik mee?” We zien niet wat er op de foto staat.

Het meisje in kwestie reageert geschrokken: “Wtf???? Hoe kom je aan die foto? Wat is dit?” Een tekstwisseling tussen de twee is dan te lezen. De dialoog eindigt met: “Luister, je stuurt me een foto van mij. Volledig gesprek en verhaal van Juicechannel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)