-

Nieuwste

Bizar gerucht: ‘Prinses Amalia gaat troonsafstand doen’

Niet alleen in Nederland is er grote bezorgdheid omwille van de bedreigingen aan het adres van prinses Amalia. Ook in Duitsland is het onderwerp van gesprek. Naar verluidt is Amalia nog altijd samen met haar Duitse vriend Isebrand. In Duitsland gaat het gerucht dat de prinses vanwege haar relatie afstand zou willen doen van de troon.

In de geschiedenis gebeurde dat maar zelden. Zo nam de Engelse koning Edward in 1936 afstand van de troon om samen te kunnen zijn met de Amerikaanse actrice Wallis Simpson. Dat was indertijd een enorm schandaal. De Duitse media suggereren dat in Nederland weleens hetzelfde zou kunnen gebeuren.

Dat meldt de Duitse website VIP. De prinses en Isebrand vormen een setje sinds de zomer van 2021 en hij is precies wat ze nodig heeft. De voorbije maanden is de jongeman wellicht een grote steun geweest voor Amalia.

In Sint Maarten onthulde de prinses dat de bedreigingen een enorme impact op haar leven hebben. “Ik ga er heel eerlijk in zijn, dat ik het nog steeds heel erg moeilijk heb. Ik mis het normale leven, het leven van een student. Door een straat kunnen lopen en naar een winkel kunnen gaan.”

Daarom zijn de mensen die haar volop steunen des te belangrijker. Zoals andere jonge vrouwen kan Amalia echter niet altijd vrije beslissingen nemen over relaties. De prinses heeft immers goedkeuring nodig om te trouwen. En als ze die niet krijgt en ze zou toch trouwen, heeft ze geen recht meer op de troon.

De Duitse website schrijft: “Maar misschien vraagt ​​Amalia zich ook af: waar doe ik dit allemaal voor? In Nederland bevindt het koningshuis zich in een vertrouwenscrisis – de populariteitscijfers dalen. Er kan dus meer dan één reden zijn voor de kroonprinses om een ​​ander pad te volgen dan haar voorouders.”

Bron: VIP

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder