Connect with us

Nieuwste

MMA-talent Victoria Lee overleden op 18-jarige leeftijd

Victoria Lee, een rijzende ster in het MMA, is overleden op 18-jarige leeftijd. Haar familie maakte het nieuws zondag bekend. De doodsoorzaak is nog onbekend.

Lee, afkomstig uit een familie van vechtsporters, was goed op weg om een echte superster te worden. Op jonge leeftijd begon ze al met vechten en met achttien jaar had ze al drie gewonnen partijen in de vechtsportorganisatie ONE Championship op haar naam. In 2022 nam ze een pauze om te studeren. Ze stond bekend als wonderkind.

Zus Angela schrijft op Instagram: “Ze is te vroeg gegaan en onze familie is compleet omvergeslagen door het nieuws. We missen haar meer dan wat dan ook. Onze familie zal nooit meer hetzelfde zijn. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Victoria had de meest prachtige ziel. Ze was de beste kleine zus ter wereld.”