Connect with us

Nieuwste

Jongen (23) neergestoken op volle dansvloer discotheek

Op tweede kerstdag is in Birmingham een 23-jarige jongen neergestoken op de volle dansvloer van een discotheek. Alle pogingen om hem te reanimeren, kwamen te laat. De politie zegt dat er op dat moment honderden mensen in de club waren. De dader of daders zijn spoorloos. Er is een moordonderzoek geopend.

Maandagavond kregen de hulpdiensten rond 23:45 uur een melding van de steekpartij in club Crane. Daar zou de beroemde techno-dj Marco Carola plaatjes gaan draaien.

Medewerkers van de club en aanwezige dokters probeerden de jongeman nog te redden, maar nog geen 30 minuten later werd hij doodverklaard. Daarna sloot de nachtclub de deuren en dat verliep volgens heel wat bezoekers niet van een leien dakje.

Op het eerste zicht zal het niet eenvoudig worden om de dader of daders te vatten. Uit onderstaande video van een feestje eerder deze maand blijkt in welke massa mensen de steekpartij plaatsvond.