Connect with us

Nieuwste

Johan Derksen sloeg op de vlucht van autoritaire vader

Johan Derksen zegt dat de klachten van de medewerkers van DWDD over Matthijs van Nieuwkerk gezeur zijn van doetjes. Maar waarom bleef hijzelf dan jarenlang jammeren over zijn autoritaire vader. Anderzijds was hij ook nooit te spreken over driftkikker Ali B? Hanteert de analist hier twee maten en gewichten?

Nadat Matthijs van Nieuwkerk ongemeen hard werd aangepakt in de Volkskracht liet ook Derksen zijn licht schijnen over de zaak. “Al die afvallers die ziek, zwak en misselijk zijn geworden van een woede-aanvalletje van Matthijs, dat zijn een beetje softies. Van mij mag hij gewoon weer op de buis. Het is natuurlijk zo dat heel veel van die klachten gewoon een beetje gezeik is.”

Derksen had overigens in zijn jeugd zelf veel last van het autoritair gedrag van zijn vader. “Mijn vader was een bijzonder driftige man die, als hij zijn zin niet kreeg, meteen met stemverheffing sprak. Ik wilde weg van de man die alles wat ik wilde onmogelijk maakte.”

Louis van Gaal

Toen Derksen zestien jaar oud was tekende hij een contract bij het voetbalinternaat van Go Ahead Eagles. Daarover zei de analist: “Ik was onder het autoritaire juk van mijn vader uit. Ik had geld om voor mezelf te zorgen en ik ben sindsdien ook nauwelijks meer thuis geweest.” Johan bleef daarna nog jarenlang jammeren over het driftige gedrag van zijn vader. “Het is gek, maar ik vind het nog altijd moeilijk om te zeggen dat ik van mijn vader hield. Ik denk dat ik daarom Louis van Gaal ook zo slecht kan verdragen. Als hij zijn stem verheft, denk ik: nee, Louis, dáár heb ik geen zin meer in.”

Pik niks meer

“Ik ben volkomen anti-autoritair geworden; ik pik niets meer!” Niettemin omschrijft Derksen de door Matthijs uitgekafferde en beledigde medewerkers doodleuk softies. Hij adviseert Talpa zelfs om de presentator in te lijven. “Wat blijft staan, dan is het een fantastische tv-man. Als Talpa ergens behoefte aan heeft, zijn het fantastische tv-mannen.”

Lees verder

Nieuwste

Nieuwe epidemie op komst in Nederland, gevaarlijk voor jonge kinderen.

Nu Nederland eindelijk uit de coronapandemie is lijkt het erop dat het hele riedeltje opnieuw gaat beginnen. Het RIVM is naar buiten gekomen met het nieuws dat het RS-virus officieel een epidemie is.

Zij waarschuwen gezinnen met jonge kinderen..

RS-Virus

Het lijkt erop dat het vaste patroon van Covid verstoord wordt. Het was er al een tijdje maar nu laat het RIVM weten dat er een flinke stijging te zien is. Het virus is vooral voor jonge kinderen en voor kwetsbare ouderen.

Maatregelen

Of er maatregelen getroffen gaan worden zoals tijdens het coronavirus is tot op heden nog onbekend. De coronamaatregelen kwamen in maart 2022 ten einde, precies twee jaar nadat de eerste maatregelen het leven in werden geroepen.

Andere virussen

Het genoemde coronavirus en het RS-virus zijn niet de enige virussen waar over gepraat wordt. Zo komen nu ook het humaan metapneumovirus, het rota- en norovirus om de hoek kijken. Het is nu alleen nog de vraag hoeveel impact deze virussen daadwerkelijk gaan hebben.

Lees verder

Economie

Breaking: “André Hazes met mes in rug gestoken”

Nog geen twee weken nadat André Hazes op Instagram zijn comeback aankondigde, zou hij volgens Yvonne Coldeweijer het land uit gevlucht zijn. Coldeweijer heeft zelfs het vermoeden dat de zanger weer naar de Verenigde Staten vertrokken is.

Coldeweijer, die vaak toch wel correct geïnformeerd is als het over de familie Hazes gaat, zou getipt zijn dat André in zak en as zit.

“Ik heb begrepen dat het weer niet zo goed gaat met André Hazes”, lezen we op de Instagram van Yvonne Coldeweijer.

“De mensen om hem heen die hij vertrouwde, hebben met de brief-gate zijn hele wereld op z’n kop gezet. Hij had nooit van zijn directe omgeving verwacht dat ze zijn vertrouwen zo zouden beschamen. Hij is het ff helemaal kwijt en is daarom even naar het buitenland vertrokken”, schrijft Coldeweijer op haar sociale media.

In het verleden genoot Coldeweijer over de toch wel vaak sappige verhalen over André Hazes. “Voor het eerst heb ik gewoon echt even te doen met André. Als zelfs je eigen familie een mes in je rug steekt, wie kun je dan uiteindelijk nog vertrouwen?”, gaat Coldeweijer verder.

Weet zij ondertussen met zekerheid van wie zij de bewuste brief van André gekregen heeft, maar wil zij die naam niet lossen? Dat zou kunnen. Maar mogelijk weet Yvonne zelf niet wie de afzender is en blijft het ook voor haar gissen.

Vanuit het Hazes-kamp is er nog geen reactie gekomen.

Lees verder

Economie

Foto’s gelekt van outfit Eva Jinek tijdens stapavondje: ‘Het verborgen leven van Eva Jinek!’

Eva Jinek heeft in de nieuwsbrief voor haar achterban laten weten een fraai avondje stappen achter de rug te hebben. Volgens critici doet de presentatrice dit om de spionnen van juicekanalen, zoals Yvonne Coldeweijer, voor te zijn. Eva beschrijft haar outfit: “Het is laat en koud, en we slenteren met een roedel vrouwen over de Zeedijk in Amsterdam.

Mijn buik zit propvol stokbrood en gesmolten kaas en genoeg bier om niet te voelen dat ik die middag iets te enthousiast – voor het eerst van mijn leven – aan curling heb gedaan. Ik had een dirndl aan. Je weet wel, zo’n Zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje, met een schortje en strikken en genoeg decolleté om elke keer opnieuw te schrikken als ik mezelf in de spiegel zag. Ineens ben ik weer 23 en ik heb geen verantwoordelijkheden of zorgen. Niemand kijkt raar naar me (of ik kijk gewoon niet terug) en ik ben niet te houden.”

Eva Jinek heeft het bont gemaakt!

Ook op Instagram laat Eva haar achterban weten van haar outfit die avond: “De blauwroze rand die je ziet is van mijn eigen dirndl… Nooit geweten dat zo’n Zuid-Duits feestjurkje de beste outfit is aller tijden. Maar laten we een potje curling, kaasfondue en vooral m’n oude maten niet uitvlakken! Alles over to-feel lijstjes in plaats van to-do lijstjes en huilen van het lachen lees je in mijn nieuwste nieuwsbrief, die er morgenochtend uitgaat.” Het is nu natuurlijk wachten op de eerste kiekjes die binnen zullen komen bij de welbekende juicekanalen. Op Twitter fantaseren de mannen er alvast op los:

 

Lees verder
Advertisement

Trending