Connect with us

Nieuwste

Glennis Grace krijgt straf te horen voor geweld in de Jumbo

Glennis Grace is vandaag door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur voor openlijke geweldpleging in de Jumbo in Amsterdam.

Na de uitspraak verklaarde de zangeres dat ze zich neerlegt bij het vonnis en dus niet in beroep gaat. Ze vertelde: “Ik hoop ooit met de slachtoffers om de tafel te kunnen zitten en te praten, zodat we het allemaal kunnen afsluiten.” Op de vraag of ze spijt had, antwoordde ze kordaat: “ Tuurlijk.”

De rechtbank oordeelde dat Glennis de grote aansteker was van het geweld in de supermarkt. Ze trok met zes medeverdachten naar de Jumbo om verhaal te halen, omdat haar minderjarige zoon en een vriendje uit de winkel waren gezet. De jongeman liep met een elektrische sigaret door de zaak. Ze negeerden de verzoeken van de medewerkers om niet te roken. Uiteindelijk werden ze met lichte dwang uit de supermarkt gezet. Glennis reageerde furieus en trok woedend naar de winkel. Daar kwam het tot een stevig handgemeen met de medewerkers van Jumbo.